Detinguda una parella implicada en robatoris amb força en cases de camp d’Albalat i Sueca

Detinguda una parella implicada en robatoris amb força en cases de camp d’Albalat i Sueca
  • Els suposats autors ocultaven els efectes sostrets en els camins rurals pròxims als habitatges, segons la Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil dins dels serveis establits de forma permanent, en el marc del pla d’actuacions per a la prevenció de robatoris amb força en cases de camp ha detingut a tres persones, per la seua implicació en més de 25 robatoris amb força.

En el marc de les operacions “Mangurria” i “Krikor” realitzades per la Guàrdia Civil de Sueca i Ontinyent en col·laboració de Policia Nacional i Policia Local d’Ontinyent, iniciades a la fi del passat any, s’ha procedit a la detenció de diversos autors de robatoris, en cases de camp de poblacions de la Ribera Baixa i Vall d’Albaida.

Fruit de les gestions realitzades es va aconseguir esclarir aquests fets i procedir contra els presumptes autors, un home i una dona de nacionalitat espanyola de 47 i 48 anys, en el primer operatiu portat pels agents de Sueca i un home de nacionalitat Armènia de 40 anys en el segon operatiu portat pels agents d’Ontinyent.

La fase d’explotació d’aquestes dues operacions va culminar el passat 20 de febrer i 6 de març d’enguany amb la detenció de tres persones. Els presumptes autors dels fets delictius venien els objectes robats en botigues de segona mà per davall del seu valor.

Modus operandi
Els robatoris eren comesos principalment a la nit, valent-se de llanternes frontals o en total foscor i aprofitant el seu coneixement dels camins rurals. Estacionaven el seu vehicle en els voltants per a aconseguir guardar el robat o, fins i tot, ho ocultaven tot en laterals dels camins per a l’endemà recollir el sostret.

Els agents, fins al moment, han aconseguit esclarir més de 25 robatoris ocorreguts en casetes de camp sobretot als voltants de Sueca, Albalat de la Ribera i Ontinyent.

Les diligències han passat a la disposició del jutjats de Primera instància i Instrucció número 3 de Sueca i 4 d’Ontinyent.

O.R.


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada