L’alcaldessa de Sueca exclou de criteris de productivitat a tres policies en conciliació per maternitat

L’alcaldessa de Sueca exclou de criteris de productivitat a tres policies en conciliació per maternitat
  • El sindicat CSIF considera que “es tracta d’un greuge comparatiu sense precedents”

El sindicat CSIF assenyala que l’alcaldessa de l’Ajuntament de Sueca ha exclòs dels criteris de productivitat dins de la jornada laboral a tres policies femenines de la Policia Local, que es troben en destinacions per estar en situació de conciliació familiar i laboral per maternitat. En la pràctica, això suposa que guanyen 150 euros menys que els seus companys per decisió de l’alcaldessa, que també dirigeix l’àrea de Recursos Humans.

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) considera que “es tracta d’un greuge comparatiu sense precedents”. El delegat de la junta de personal en representació de CSIF s’ha reunit en diverses ocasions amb l’alcaldessa, al costat de delegats d’altres sindicats, amb la finalitat que s’incloguera a aquestes tres policies en el programa de tasques dins de la jornada laboral i en la mateixes condicions que a la resta de la plantilla de la Policia Local. Fins al moment “no es té constància que vagen a ser incloses”.

El delegat de CSIF, davant la falta de resposta, es va tancar dilluns a la vesprada en el saló de plens de l’Ajuntament de Sueca de manera indefinida, fins a arribar a un acord que pose fi a aquesta discriminació.

CSIF ha intentat sumar a altres sindicats al tancament a través d’una unitat d’acció sindical, encara que no va resultar possible. El sindicat entén que l’alcaldessa no està realitzant els esforços necessaris per a atendre aquesta reivindicació.

Sobre les 21’30 hores de dilluns, i per ordre del regidor de Seguretat Ciutadana, es van personar en el saló de plens l’intendent cap i dos agents de la Policia Local per a requerir al delegat de CSIF a abandonar la casa consistorial, ja que l’anaven a tancar. El representant de la central sindical va accedir sense oposar-se a l’ordre.

CSIF


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada