El Moto Club Cullera fitxa els pilots Vicente Pérez i Aron Canet

El Moto Club Cullera fitxa els pilots Vicente Pérez i Aron Canet
  • L’ajuntament també els patrocina i correran el mundial amb llicència de la històrica entitat esportiva

Els pilots valencians Vicente Pérez i Aron Canet correran enguany amb la llicència del Moto Club Cullera el Mundial de Motociclisme en la categoria de Moto 3. A més, tots dos pilots també compten amb el patrocini de l’Ajuntament de Cullera.

vicent-perez-maig-2017

Vicente Pérez

Vicente Pérez és natural de Cullera i enguany correrà per primera vegada la temporada completa del Mundial en la categoria de Moto 3 i amb l’equip en el qual ja porta diverses temporades, el Reale Avintia Academy.

Pérez ja ha disputat diverses carreres com wild card en la categoria xicoteta de MotoGP, aconseguint resultats destacables. “Estic molt content perquè podré lluir el nom de Cullera per tot el món i espere deixar-lo en un lloc ben alt”, ha dit el pilot cullerenc.

Per part seua, Aron Canet és natural de Corbera i enguany competirà amb l’equip Max Racing Team en el Mundial. La temporada passada Canet va quedar 6é en el Mundial i va fer quatre podis. “Estic molt content d’estar temporada en el Moto Club Cullera, és molt il·lusionant estar en un moto club de casa, durant anys he estat federat amb un moto club de Barcelona” ha declarat Canet, que també ha afegit “serà un orgull” representar a l’entitat a la qual va estar vinculat Salvador Gascón.

Mentre que, el president del Moto Club Cullera, Jerónimo Pinto, s’ha mostrat satisfet perquè “per a nosaltres és molt important que dues destacades promeses del motociclisme valencià córreguen el Mundial com a pilots del nostre moto club”.

Tots dos pilots també portaran el nom de Cullera en els seus equipaments, ja que estan patrocinats per l’ajuntament de la ciutat. L’alcalde, Jordi Mayor, ha destacat que “es tracta d’una aposta per aquestes promeses del motociclisme valencià i una visibilització de la marca turística de Cullera a nivell internacional, associada als valors d’esforç i superació d’aquests esportistes”.

Es tracta de dos fitxatges molt destacats per a aquest motoclub i recorda a quan llegendes del motociclisme com Ricardo Tormo i Jorge Martínez “Aspar” van córrer també fa dècades amb les sigles del Moto Club Cullera. I és que aquesta entitat, que en els anys 70 i 80 va ser tot un referent en el món del motociclisme, torna a viure una època daurada després d’haver organitzat recentment i per segon any consecutiu una carrera urbana a Cullera en homenatge a Salvador Gascó, pare del motociclisme valencià mort fa uns mesos.

Moto Club Cullera

Presentació de l’equip d’Aron Canet per al 2019 al Yacht Club de Mònaco en la fotografia principal

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.