Desmentixen que Botella haja estat confirmat com a candidat del PP a l’Alcaldia del Perelló

  • Manuel Corredora es postula com a alternativa a encapçalar la llista amb l’aval d’històrics militats

Militantes i simpatitzants del Partit Popular (PP) del Perelló, decidits a recuperar la confiança dels electors populars en l’entitat local menor, aposten per una candidatura alternativa en la qual tenen cabuda totes aquelles persones compromeses amb el Perelló i el PP.

manuel-corredera-el-perello

Manuel Corredera

Esta candidatura està encapçalada per Manuel Corredera, veterà i experimentat membre popular,  veí del Perelló i enamorat de la localitat costanera des que va passar el seu primer estiu fa més de 50 anys.

Es presenta com “una alternativa a la recentment presentada per Juan Botella, actual president de l’agrupació local popular després de l’eixida de Miguel Fos, anterior alcalde i president local”, han assegurat a través d’un comunicat.

I han afegit que “l’Executiva Provincial dels populars desmentit haver ratificat a cap candidat per a l’entitat local menor del Perelló, desmentint l’anunci fet a principis de setmana per Botella”.

El lideratge de Corredera “ha sigut recolzat per bona part de l’electorat popular en l’entitat local, tant històrics com actuals, que ho consideren un candidat fort, irreprotxable, íntegre i just, capaç de governar per un futur millor per a tots els perelloners i perelloneres, avalat per la seua àmplia experiència en el municipalisme i el seu profund afecte pel Perelló”, han afirmat.

En l’esmentada nota recorden que serà la gestora provincial “la responsable de decidir a quin de les dos propostes prestarà el seu suport per a defensar les sigles del PP en les pròximes eleccions municipals, seguint els principis d’integritat, renovació i regeneració defensats pel partit”.

“El meu objectiu és que el Partit Popular torne a ser el millor projecte per a tots els perelloners i perelloneres, una solució integradora en la qual ningú amb il·lusió i ganes de treballar pel Perelló estarà exclòs”, ha defensat Corredera.

RBi

NOTÍCIA RELACIONADA:
26 febrer, 2019. Juan Botella anuncia la seua candidatura a l’Alcaldia del Perelló pel PP


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.