Juan Botella anuncia la seua candidatura a l’Alcaldia del Perelló pel PP

Volem comunicar a tots els veïns i veïnes del nostre municipi que fa unes setmanes la Direcció Provincial del Partit Popular em va ratificar com a candidat a l’alcaldia del Perelló.

juan-botella-el-perello

Juan Botella

Durant aquests tres anys, hem regenerat el partit aconseguint com a referent a un equip de persones molt més fort, unit i, sobretot, compromés i orgullós dels nostres valors.

Vull que sapieu que encarem aquest repte amb molta il·lusió, i que portem molts mesos treballant en el nostre projecte que no és un altre que oferir més serveis per a fer més agradable la vida a la ciutadania.

Quan arribe el moment revelarem les nostres línies d’actuació i, sobretot, les nostres propostes per a promoure un gran impuls turístic i econòmic.

La nostra targeta de visita és: la serietat, l’experiència de govern, l’optimització de la gestió i, especialment, el no escatimar esforços per a defensar amb tota dignitat els interessos de les veïnes i veïns del Perelló.

Encarem aquest projecte prioritzant la proximitat a les veïnes i veïns, igual que als col·lectius del poble, per a recollir les seues inquietuds i establir noves línies de col·laboració.

Faltant 70 dies perquè comence la campanya electoral, encara que l’estratègia d’altres partits és fer pública la llista més endavant, nosaltres volem ser completament transparents i que conegueu ja el grup de dones i homes que formen part del nostre projecte, la llista del partit Popular per a les eleccions locals del 26 de Maig:

 1. Juan Botella
 2. Natividad Aguado
 3. Óscar Torrado
 4. Gema Bau
 5. Vicente Nicola
 6. Ada Almela
 7. César Savalls
  Com a reserves: Victoria Deverite i Joaquín Tarín

Hem combinat l’experiència amb la joventut i, sobretot, persones referents en el municipi que poden aportar tota la seua vàlua i il·lusió al nostre projecte.

Ens presentem a les eleccions per a guanyar i aconseguir una àmplia majoria que ens permeta governar i desenvolupar el nostre programa, en el qual la prioritat absoluta és el benestar dels nostres veïns i veïnes.

En breu farem la presentació oficial de la nostra candidatura i del nostre programa. Esperem comptar amb el suport de tots vosaltres.

Juan Botella
Candidat a l’Alcaldia del Perelló pel Partit Popular


 

 1. […] NOTÍCIA RELACIONADA: 26 febrer, 2019. Juan Botella anuncia la seua candidatura a l’Alcaldia del Perelló pel PP […]

  Reply

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.