Les comissions falleres d’Almussafes criden al poble a participar en la festa

Les comissions falleres d’Almussafes criden al poble a participar en la festa

Fidels a la tradició establida ja fa uns anys, la Junta Local Fallera (JLF) d’Almussafes, comité en què estan representades les tres entitats dedicades a esta festa, va reunir ahir diumenge 24 de febrer a les 13 hores en el Parc Central del municipi a centenars de fallers i ciutadans per a dur a terme el primer dels actes oficials de les falles 2019.

L’acte es va obrir a les 12 hores amb la cercavila en què estaven representades les Falles Primitiva, Mig Camí i La Torre, acompanyades per una gran quantitat dels fallers i falleres que les formen, a més de la ciutadania que es va sumar a la festa, finalitzant el mateix amb l’arribada al Parc Central, lloc oficial on es va exercir l’activitat i es va iniciar oficialment el calendari faller d’Almussafes.

L’escenari col·locat enfront de la casa consistorial va ser el lloc des del que els representants de les falles a Almussafes van fer una crida pública a la ciutadania perquè visquen amb intensitat, emoció, camaraderia i responsabilitat tots els actes programats per les tres comissions fins a dilluns que ve 19 de març, festivitat de Sant Josep.

Durant la mateixa, la presidenta de la JLF, Blanca Albors, i les falleres majors de la localitat, Laura Sabater (Falla Primitiva), Dalya Rios (Falla Mig Camí) i Ana Hernández (Falla La Torre), van ser les responsables de realitzar els distints parlaments, en els quals van convidar a tota la ciutadania a viure les falles, amb entusiasme i il·lusió. A més, van incidir en l’alegria que suposa tornar a tindre l’oportunitat de disfrutar junts d’uns dies únics per a tots els amants de les tradicions i la cultura valenciana.

La pròxima activitat, la Cavalcada, es durà a terme este mateix dissabte 2 de març a partir de les 17 hores, una activitat que, per segon any consecutiu, premiarà la millor disfressa, el millor ball i la millor carrossa amb premis de 150 euros per categoria, fomentant així la participació de la gent en este segon acte oficial de les falles 2019.

Ajuntament d’Almussafes


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.