Cullera promociona la seua oferta d’allotjament a Castella-la Manxa

Cullera promociona la seua oferta d’allotjament a Castella-la Manxa
  • El Govern local aprofita per a donar a conéixer la seua proposta turística i gastronòmica a través del Programa 52

Cullera està present estos dies a Castella-la Manxa on l’ajuntament de la localitat en col·laboració amb el sector empresarial duu a terme les jornades de promoció de la seua oferta d’allotjament. L’acció es desenvolupa a les ciutats d’Albacete i Conca on els empresaris de la capital turística de la Ribera busquen inversors.

Les immobiliàries i hotels cullerencs implicats en la iniciativa han aprofitat per a realitzar sessions promocionals de porta a porta i s’han reunit amb agents empresarials de totes dues ciutats. La delegació cullerenca ha portat a la pràctica workshops en els quals s’han pogut intercanviar experiències entre emprenedors.

Com a complement a la promoció immobiliària, l’Ajuntament de Cullera ha traslladat fins a terres manxegues la seua gastronomia amb una degustació d’arrossos i plats típics valencians i una exposició de productes de quilòmetre 0.

A la cita albacetenya va acudir la regidora de Turisme de la ciutat, Rosa González, qui va transmetre el seu interés per promocionar i fer fam trips a Cullera a partir de les sinergies creades en la trobada.

D’altra banda, a Conca van assistir com a convidats la regidora de Turisme i Cultura, Marta Segarra, el president de la Cambra de Comerç de Conca, el president de l’Associació d’Hostaleria de Conca i la Confederació d’Empresaris de Conca CEOE.

Entre les empreses cullerenques participants en les jornades es troben l’Hotel Cullera Holiday, Apartahotel El Faro, Restaurant Los Olivos, Catefería Alcalá, i les immobiliàries Cullera, Pellicer, Ribes, Estirpe, Urbamed, Gestitur i Vive Solucions immobiliàries.

Programa 52
El regidor de Turisme de Cullera, Javier Cantos, va exposar en les jornades el Programa 52 del consistori, un conjunt d’accions que perseguixen la creació de negoci turístic, comercial i cultural fora de la campanya estival, donant a conéixer als diferents agents empresarials de Castella-la Manxa la proposta turística i gastronòmica local.

El President de l’Associació d’Immobiliàries de Cullera, (ASIM) Óscar Pellicer, va realitzar una presentació sobre la importància de la inversió a la Ciutat de Cullera recalcant que en la dècada posterior a la crisi, des de l’any 2008, el valor mitjà dels immobles del país ha baixat un 50% mentre que a Cullera el descens ha sigut un 20% menor.

També va recordar que a la fi de l’any passat l’ajuntament i ASIM van signar un conveni per a garantir una total transparència en les operacions immobiliàries i en el compliment dels drets del consumidor, un compromís de qualitat per part dels professionals locals del sector.

Ajuntament de Cullera


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada