Sollana i el Romaní modernitzen les seues instal·lacions esportives

Sollana i el Romaní modernitzen les seues instal·lacions esportives
  • Els veïns i veïnes podran gaudir de la nova piscina, la coberta de la pista de pàdel i els renovats vestuaris del camp de futbol

El municipi de Sollana i la seua pedania, el Romaní, estrenen millores en les seues instal·lacions esportives de cara al bon temps. Els veïns i veïnes de la localitat podran gaudir del condicionament dels vestuaris del camp de futbol, la coberta de les pistes de pàdel i una nova piscina en el Romaní, unes obres dutes a terme amb inversions de la Diputació de València, a través dels plans provincials.

La diputada de Joventut, Igualtat i Esports, Isabel García, ha visitat esta setmana les instal·lacions esportives al costat de l’alcalde en funcions, Juan José Martínez, l’alcalde pedani, Vicent Ferrer, i el regidor de la localitat Francisco Vila.

La diputada, durant la seua visita, ha destacat el suport de la corporació provincial als ajuntaments i la seua “autonomia per a decidir quines són les obres més beneficioses per als seus veïns i veïnes”. Per part seua, l’alcalde ha mostrat la seua satisfacció amb el resultat d’aquestes actuacions.

La Diputació de València, a través de plans provincials com el IFS i el SOM, ha donat suport a els projectes realitzats en el municipi amb una inversió de 80.200 euros per a la rehabilitació dels vestuaris del camp de futbol, 42.000 euros per a la instal·lació d’una coberta en les pistes de pàdel a Sollana, i 93.500 per a la construcció de la piscina municipal del Romaní.

Diputació de València


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada