L’Hospital de la Ribera trasllada el seu taller de maquillatge oncològic al vestíbul principal

L’Hospital de la Ribera trasllada el seu taller de maquillatge oncològic al vestíbul principal
  • El centre sanitari, juntament amb ADOPS, celebren este tipus de tallers tots els mesos, per tal de millorar l’autoestima de les persones que s’estan sotmetent a tractament de quimioteràpia

hospital-ribera-taller-maquillatge-oncologic

Isabel González, gerent de l’hospital, al costat de Rosa Sanz (a l’esquerra), presidenta d’ADOPS de Sueca

Sota el lema “Estima’t”, l’Hospital d’Alzira ha traslladat, ahir al matí, el seu taller mensual de maquillatge oncològic al seu vestíbul principal, amb motiu de la celebració del 14 de febrer.

El centre alzireny, juntament amb l’Associació de Pacients de Càncer de Sueca (ADOPS) celebra, tots els mesos, este tipus de tallers per tal de millorar l’autoestima de les persones que han superat un càncer o s’estan sotmetent a tractament de quimioteràpia.

Segons ha destacat la presidenta de ADOPS, Rosa Sanz, “el 14 de febrer ens ha semblat el millor dia per fer més visible la celebració d’este tipus de tallers, tan importants en el procés de recuperació dels pacients de càncer, ja que amb ells els ajudem a acceptar-se i a estimar-se, en primer lloc, a ells mateixos”.

Així, durant el taller, els assistents han après a millorar l’aspecte de la seua pell, una de les zones més afectades pel tractament de quimioteràpia, així com a aplicar correctament el maquillatge corrector o a dibuixar-se les celles.

Cal destacar que el fet de trobar solucions a la pèrdua de cabell o als problemes de la pell, són qüestions que repercuteixen positivament en l’estat d’ànim del pacient que se sotmet a un tractament de quimioteràpia.

L’organització de tallers de maquillatge oncològic forma part de les accions d’humanització de l’assistència sanitària que l’Hospital de la Ribera està duent a terme des del darrer mes d’abril.

Departament de Salut de la Ribera


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.