La Diputació cedeix una parcel·la de 3.255 m2 a Alzira per a aparcament de l’Hospital de la Ribera

La Diputació cedeix una parcel·la de 3.255 m2 a Alzira per a aparcament de l’Hospital de la Ribera
  • Maria Josep Amigó, vicepresidenta de la Diputació: “Des que l’Hospital és de gestió pública vam treballar de manera immediata perquè puga ser una realitat el futur aparcament”

L’Ajuntament d’Alzira i l’Hospital de la Ribera disposen d’una parcel·la cedida per la Diputació de 3.255 m2, al polígon 48 d’Alzira, per a destinar-la a l’aparcament provisional de vehicles per als veïns i veïnes de la localitat i per als usuaris i les usuàries de l’hospital. Així ho ha comunicat la vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó, junt amb l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez.

Amigó, durant la seua intervenció a la roda de premsa que s’ha realitzat al futur aparcament, ha destacat que “aquesta cessió de la infraestructura per part de la Diputació era molt necessària perquè l’Ajuntament puga habilitar més llocs d’aparcament”. Però a més, la vicepresidenta, ha ressaltat que des de fa quasi un any, que l’Hospital de la Ribera és de domini públic “vam treballar de manera immediata perquè puga ser una realitat, i perquè el treball que realitzem de manera interinstitucional siga més eficient i així poder oferir un millor servei als usuaris i usuàries de l’Hospital, hospital que abasta tota la comarca de la Ribera”.

Per la seua banda, l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, ha manifestat que “aquesta cessió per part de la Diputació s’ha convertit en una realitat després de ser una gran reivindicació per part de tots els municipis de la Ribera”. “Aquest terreny que es convertirà en aparcament d’entre 80 i 100 places, tal com ens han dit els tècnics del consistori, els quals han realitzat l’estudi, tindrà una despesa de 150.000 euros, que intentarem gestionar-ho de forma mancomunada, entre la Mancomunitat de la Ribera i l’Ajuntament d’Alzira” ha expressat Gómez.

El terreny cedit que es troba a l’altura de la carretera CV-510, de la qual l’ent provincial és titular, s’haurà de fer l’accès al futur aparcament en la part més allunyada de la rotonda, amb la finalitat de no influir negativament en la carretera mencionada. L’Ajuntament d’Alzira serà l’encarregat de dur a terme el projecte, les obres i l’execució per a l’adaptació i adequació de la parcel·la, però que estarà supervisat pels tècnics de la Diputació.

Maria Josep Amigó també ha volgut aclarir que aquesta cessió s’ha realitzat tan ràpidament perquè és molt més senzill fer una cessió als ajuntaments que a la Conselleria, que els tràmits poden ser un poc més lentos, però també, “perquè des de Diputació treballem més colze a colze amb els consistoris, però sempre apostem per un treball interinstitucional, què és el que hem estat duguent a terme durant aquesta legislatura”.

“Des de la Diputació, creguem, que la inversió que va a realitzar-se per a la remodelació de la parcel·la siga mancomunada és una molt bona iniciativa, perquè aquest hospital dóna servici a tota la comarca de la Ribera, i si unim i s’uneixen esforços podem arribar molt més lluny” ha postil·lat la vicepresidenta.

Diego Gómez ha aprofitat l’ocasió per posar en valor els avanços que s’han realitzat durant aquest any, des que el centre hospitalari és de domini públic, “s’han recuperat llocs de treball; ha millorat la cartera de serveis al centre, i també s’han realitzat millores en les infraestructures, i aquesta cessió és una mostra”.

Diputació de València


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.