El dilluns es disputa la fase local del Concurs Paella de Cullera

El dilluns es disputa la fase local del Concurs Paella de Cullera
  • Els tres primers classificats passaran a la final nacional

Els restaurants cullerencs competixen聽el dilluns 18 en la preparaci贸 de la recepta Paella de Cullera. Ho fan en el marc de la fase local del concurs que enguany arriba a la seua tercera edici贸.

Entre els participants es troben l’IES聽Llopis聽Mar铆 i els restaurants Casa Nostra, Casa Rocher, Los Olivos, Ca Pepa, Ulisses Piga, Ricardo, El Blanc, Casa Ram贸n, Rinc贸n del Faro, Casa Salvador, l’Hotel Cullera聽Holiday聽i la Cafeteria聽Alcal谩.

Com cada any la fase local se celebra als Jardins del Mercat, espai que servir脿 com a punt de trobada per als millors restauradors de la localitat.

Els tres primers classificats passaran a la final nacional del certamen, celebrada el dimarts 26 d’este聽mateix mes, i que arriba enguany a la seua quarta edici贸.

Din脿mica
La fase local comen莽ar脿 a les 11 del mat铆 amb la recepci贸 dels participants i la preparaci贸 del brou de peix. A partir de les 12 hores, s’iniciar脿 la cocci贸 de la primera tanda de set paelles, i a les 12.20 la cocci贸 de les sis restants. De manera paral路lela est脿 prevista l’arribada del jurat al Hall de l’Auditori.

A partir de les 13 hores, i una vegada finalitzada la cocci贸 de totes les paelles, es procedir脿 a la puntuaci贸 de les mateixes i a la foto institucional. A les 14 hores, s’entregaran les classificacions i els premis en el Restaurant Club de Tenis.

El regidor de turisme,聽Javier聽Cantos, es mostra orgull贸s del gran nivell que el concurs ha tingut any rere any i del grau de consolidaci贸 que ha anat adquirint. Destaca la visibilitat que el concurs d贸na als productes aut貌ctons i la consist猫ncia que atorga al turisme gastron貌mic local.

Paella de Cullera
La Paella de Cullera 茅s una recepta basada en la filosofia de quil貌metre 0 creada pel prestigi贸s restaurador Salvador Gasc贸n.

Es cuina amb caldo de peix de roca, llagostins de la llotja de Cullera, sepionet sense tinta i en el seu suc, roger, figatells d鈥檈scorpa, arr貌s de la varietat J.聽Sendra, oli d’oliva, tomaca fresca de Cullera, pebre i safr脿, amb l’al路licient que tots els productes s贸n de la llotja de Cullera.

Ajuntament de Cullera


Deixa un comentari

El vostre correu electr貌nic no es publicar脿.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.