AVA-ASAJA ha regalat més de 4.000 quilos de taronges a València per a denunciar la crisi del sector

AVA-ASAJA ha regalat més de 4.000 quilos de taronges a València per a denunciar la crisi del sector

L’Associació Valenciana d’Agricultors (AVA-ASAJA) ha celebrat avui dijous a les 11.00 del matí una concentració enfront de la Plaça de Bous de València per a repartir més de 4.000 quilos de cítrics entre la població.

A través d’aquesta acció, que se suma a les mobilitzacions iniciades el passat 14 de desembre amb una manifestació enfront de la conselleria d’Agricultura, aquesta organització agrària denuncia la gravíssima crisi que travessa el sector i exigeix a les administracions la posada en marxa, d’una vegada per sempre, de mesures urgents i veritablement eficaces per a combatre-la.

La campanya de protestes prosseguirà a Madrid dimarts que ve 19 de febrer amb una concentració davant la seu de la Comissió Europea convocada per ASAJA en la qual participaran la resta de regions citrícoles espanyoles afectades per la crisi.

AVA-ASAJA


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada