Vint estudiants de Cullera visiten el Parlament Europeu d’Estrasburg

Vint estudiants de Cullera visiten el Parlament Europeu d’Estrasburg
  • S’han entrevistat amb l’eurodiputada Inmaculada Rodríguez-Piñero

Vint estudiants dels centres IES Llopis Marí i l’IES Blasco Ibáñez han viatjat fins a Estrasburg per a conéixer el Parlament Europeu. Durant la visita s’han entrevistat amb l’eurodiputada Inmaculada Rodríguez-Piñero qui els ha fet un recorregut per les instal·lacions, l’hemicicle i els ha parlat sobre el funcionament de l’Eurocambra.

La selecció dels estudiants s’ha realitzat sobre la base del seu expedient acadèmic, valorant-se els que han obtingut millors notes. Finalment, han viatjat deu alumnes de cada centre.

‘La visita al Parlament la tenen molt present i els genera una clara motivació a l’hora d’estudiar, cosa que es reflectix de manera positiva en l’àmbit acadèmic’, assegura la regidora d’Educació, Silvia Roca.

‘L’objectiu del viatge és que puguen conéixer l’Eurocambra i deixen de percebre-la com un òrgan polític llunyà. Que agafen consciència que les decisions que allí es prenen poden afectar el seu present i el seu futur’, afig Roca.

La visita s’emmarca per tercer any consecutiu en el programa ‘Coneix Europa’ de l’Ajuntament de Cullera. La iniciativa va sorgir per a acostar les institucions comunitàries als ciutadans i explicar com influixen en les seues vides els temes que es tracten en la Cambra Europea.

Este és el primer any que els estudiants realitzen la visita a Estrasburg i no a Brussel·les. Un canvi que ha permés acostar esta segona seu als estudiants i fer-los coneixedors del seu funcionament.

Els alumnes han anat acompanyats per les directores dels IES Llopis Marí i l’IES Blasco Ibáñez, Assumpta Cebolla i Rosa Torres, l’alcalde de Cullera, Jordi Mayor, Roca, i tècnics representants de la regidoria d’Educació i de l’ADL.

Ajuntament de Cullera


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada