Andrea i Zaida criden a la festa de les falles de Sueca de 2019

Andrea i Zaida criden a la festa de les falles de Sueca de 2019

Centenars de falleres i fallers s’acostaren diumenge pel matí fins la plaça de l’Ajuntament per a viure una de les cites més representatives de la festa fallera, la Crida. Els màxims representants de les setze comissions falleres de Sueca, El Perelló i Mareny de Barraquetes, junt als membres de la Junta Local Fallera i les Corts d’Honor, recolliren les Falleres Majors de Sueca i arribaren en passacarrer pel centre de la ciutat fins el consistori.

Andrea i Zaida van ser rebudes per la presidenta nata de la Junta Local Fallera i alcaldessa de la ciutat, Raquel Tamarit, així com pel regidor de festes, Salvador Giménez. Ja al balcó del consistori municipal l’acte començà amb unes breus paraules del president de la Junta Local Fallera, Bernardo Garrigós, seguit del parlament de l’alcaldessa de la ciutat, que va fer entrega de les claus de la ciutat a les màximes representants de les festes falleres.

Andrea, primera Fallera Major Infantil de Sueca, en participar en aquest acte, s’ha dirigit als mes menuts i els ha instat a gaudir de les festes i a “aprendre a respectar als altres”, mentre que Zaida, després de remarcar tot el treball que realitzen els artistes fallers, pirotècnics, músics i indumentaristes, ha fet una crida a “la tolerància i la igualtat” dins la festa fallera i “deixar les preocupacions quotidianes”. L’acte va finalitzar amb una mascletà i les tradicionals fotos de la família fallera 2019.

Junta Local Fallera (JLF) de Sueca


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.