Esquerra Unida i Podem de Cullera negocien una coalició electoral per a les municipals

Esquerra Unida i Podem de Cullera negocien una coalició electoral per a les municipals

Els col·lectius d’Esquerra Unida (EUPV) i Podem de Cullera ja han iniciat converses per a poder formar una coalició de cara a les pròximes eleccions municipals. De fet fa més d’un any que han estat col·laborant junts en diverses activitats.

“Tenim la voluntat d’unir tota l’esquerra progressista de Cullera per a unir forces amb l’objectiu de no disseminar més vots”, ha manifestat Victoria García Ferrer, coordinadora del col·lectiu local d’EUPV.

Aquest acord de les dues formacions deixa la porta oberta als altres partits d’esquerres per a poder realitzar una coalició unitària més ampla. “A hores d’ara hi ha molt bona harmonia de treball i els mateixos plantejaments polítics”, han assegurat.

R.


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.