La saga dels Martínez de Sueca obtenen el seu tercer Premi Goya de fotografia

La saga dels Martínez de Sueca obtenen el seu tercer Premi Goya de fotografia

La saga dels fotògrafs Martínez de Sueca ja té el tercer Premi Goya que des de 1985 atorga l’Asociación de Fotógrafos i Videógrafos Profesionales de Aragón (AFPA) cada dos anys.

En aquest cas ha estat Javier Martínez Sala, que s’ha fet amb una de les quatre estatuetes de bronze dissenyades per l’escultor Paco Rallo destinades a cadascuna de les modalitats. El treball presentat pel jove, nét de Pepe Martínez Boscà, va estar guanyador en l’apartat de Retrato.

La fotografia distingida pel jurat de va servir de base per al cartell anunciador de la Mostra Internacional de Mim de l’any passat. L’acte de lliurament es va dur a terme en la vesprada del passat dissabte al Centro de Historias de Saragossa. Les obres poden gaudir-se en una mostra a la sala d’exposicions del centre comercial Aragonia de la capital aragonesa fins al 28 de febrer.

María-Dolores Martínez, tia de Javier, va dur l’estatueta a Sueca per primera vegada l’any 1997 en la modalitat de Reportatge. I Javier Martinez Prats, pare de l’actual guanyador, va fer el mateix el 2001 en la modalitat de Boda. Pare i fill regenten l’estudi Stil i Art de la capital de la Ribera Baixa.

Els premis Goya de l’AFPA es convoquen actualment en les modalitats de Boda, Retrato, Gràfic Documental i Lliure creació. Estan dotats amb l’esmentada estatueta amb l’efígie de Goya i diploma acreditatiu.

Per a aquesta edició s’han presentat 69 professionals de tota Espanya amb un total de 385 obres per a les quatre categories. Des de l’associació organitzadora destacaren l’altíssim nivell de les obres.

RBi


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada