AECAL Almussafes llança una campanya per a promoure el comerç local en Sant Valentí

  • Més de seixanta establiments s’han adherit a la iniciativa, titulada ‘Enamora’t al teu comerç’, en la qual se sortejaran dues experiències gastronòmiques

aecal-almussafes-sant-valenti-2019Amb motiu de la celebració del Dia dels Enamorats el pròxim dijous 14 de febrer, l’Associació d’Empresaris i Comerciants d’Almussafes (AECAL) va iniciar el passat divendres 1 una nova campanya per a promocionar l’adquisició de productes i serveis en establiments de la localitat.

Amb el títol ‘Enamora’t al teu comerç’, l’entitat sortejarà dues experiències gastronòmiques entre totes les persones que realitzen compres superiors a 20 euros en una sèrie de botigues integrades en aquesta.

“En AECAL premiem l’amor pel comerç local”, asseguren des de la junta directiva en l’anunci de la iniciativa, en el qual s’explica que per cada compra realitzada de l’1 al 12 de febrer s’obtindrà una participació per al citat sorteig, que es durà a terme el dimecres 13 de febrer a les 15 hores en el Centre Cultural de la població.

Més de seixanta establiments s’han adherit a aquesta campanya, que compta amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Almussafes.

Concretament, la ciutadania tindrà l’oportunitat de participar en el sorteig si realitza les seues compres o accedeix als serveis oferits per Ana Rodrigo Estética y Quiromasaje, Caixa Popular, Base Esports Martín, Benestar Centro de Terapias Naturales, Cambridge Centre, Calzados 100 Pies, Jijonenca, Espais Interiors, Soho Gin Club, Un Món de Viatges, Bar Cafería El Parque, Koala Kids, Horchatería Melchor, Casa La Cuesta, Sarah Moda y Complementos, Silvia Saló Disseny d’Imatge, Susana Luján Seguros, New Quo Fitness, National Nederlanden/ING, Hotel Tryp, Cinderella Shop, S&M, Mi Secretario, Gaël Albuixech Estudi Fotogràfic, Sofía Pedrón i Forn Pastisseria Rosa.

També podran optar al premi aquelles persones que confien en Judez Joyeros, Esplai Esport, Roba de Nanos, Llenceria Loles, Bou Roba, Bellisol Ópticos, Copisteria El Cuquet, Nova Pollería Pollos Planes, Fred y Calor, Podología Fisioterapia M.R. Caballer, Centre Òptic Santamaria, Forn Rafael Zafrilla, Droguería Perfumería Blanca, Bar Altamar, Norita, Galve Rosa Asesores, Flors Isabel, Mobles Casanyer, Farmacia Ortopedia Javier Climent, Cristalería y Persianas Ramsal, Tapia Suministros Industriales, Pub Garatge, Centro de Estética Mari Carmen Sanz, Carnicería Raúl Reyes, Parafarmacia Vero, Supermercado El Sagalo, Carioca, Farmacia Sebastián, Ferretería Soria, Herbodietètica Prats, Viajes Islanturs, Gràfiques Machí, Elles Centro de Estética, Tulipà, Estudi Pilates Noe, Fontanería Salvador Lladosa y Conexión Neuronal.

Ajuntament d’Almussafes


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada