‘Sueca, vine a viure-la’, la imatge d’un poble en les quatre estacions de l’any

‘Sueca, vine a viure-la’, la imatge d’un poble en les quatre estacions de l’any

Estan presents el riu, la mar, edificis emblemàtics, l’arròs, el paisatge, les tradicions… Sota el lema de ‘Sueca, vine a viure-la’ s’ha presentat el vídeo de promoció local impulsat des de la Regidoria de Turisme de l’ajuntament. En tan sols dos minuts es convida a descobrir la capital de la Ribera Baixa a través de la seua vida, usos i costums.

En l’argument, la suecana Inés Porter Messeguer convida a una amistat a acostar-se a Sueca, a viure-la des de dins. Difícil resulta condensar tanta activitat i diversitat en tan sols dos minuts. Darrere d’aquesta breu descripció hi ha moments de tot un any en els quals cal estar perquè no s’escape res.

Basat en un guió de Cristina Morcilo, Eloi Càrcel (Itaca Vídeo) se n’ha fet càrrec de la fotografia edició i muntatge i Elodia Meseguer de la producció. Ara preparen un time-lapse en cinc fases del paisatge suecà a través de diversos moments de l’any.

El vídeo s’ha realitzat en valencià tot i que n’hi ha una versió titulada en castellà i se’n prepara altra que es podrà llegir en anglés.

R.


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.