ERPV i EUPV de Sueca acosten postures per acudir junts a les pròximes eleccions municipals

ERPV i EUPV de Sueca acosten postures per acudir junts a les pròximes eleccions municipals

Esquerra Republicana del País Valencià (ERPV) i Esquerra Unida (EUPV) de Sueca ja han tingut un primer contacte amb l’objectiu d’acudir junts a les pròximes eleccions municipals. Ambdues formacions polítiques han arribat a un principi d’acord que anirà perfilant-se en les pròximes setmanes.

La idea inicial en la qual ja es treballa és la de preparar una candidatura oberta també a persones independents de l’àmbit nacionalista i de l’esquerra local. L’objectiu és elaborar una llista jove acompanyada de persones coneixedores i amb experiència en la política i el funcionament de les administracions locals.

En pròximes reunions analitzaran els vicis i carències del govern municipal que han conduït a una situació d’apatia i desídia institucional. ERPV i EUPV volen treballar per per aportar solucions efectives partint de polítiques populars per tal d’acabar amb el distanciament existent entre els polítics responsables de l’ajuntament i les suecanes i suecans.

ERPV – EUPV


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.