Identifiquen els presumptes autors de les últimes pintades en vehicles, senyals i habitatges de Sueca

Identifiquen els presumptes autors de les últimes pintades en vehicles, senyals i habitatges de Sueca

Agents de la Policia Local de Sueca van identificat en la matinada del dissabte als tres presumptes autors dels graffitis realitzats en els últims dies en més de setanta vehicles, senyals de trànsit, façanes i portes de garatges de la localitat, informaren ahir des de l’ajuntament de la capital de la Ribera Baixa.

L’avís d’un veí va ser determinant. Per això, els municipals desplaçaren de manera immediata dos dotacions al lloc on havien vist per última vegada als tres presumptes autors d’estos actes vandàlics. Identificaren tres homes adults d’entre 35 i 40 anys.

Aquesta actuació policial es va produir al voltant de les 2.30 hores de la matinada de divendres a dissabte en l’entorn del carrer Pintor Claros. Els agents els van sorprendre amb una motxilla dotada amb diferents esprais i encara amb restes de pintura a les mans, segons la informació difosa per l’ajuntament. En la mateixa notificació s’afirma que “s’han trobat diferents gravacions de les darreres pintades comeses als seus telèfons mòbils”.

“La Policia Local ha obert les corresponents diligències davant del jutjat de Sueca i compila totes les proves que demostren la presumpta comissió d’este delicte (sic)” asseguren a la nota de premsa respecte a aquests actes incívics i recomanaven “a totes les persones afectades que presenten denúncia dels fets davant la Guàrdia Civil de Sueca per afavorir la investigació del cas”.

Paral·lelament han cridat els ciutadans afectats per què passen per la central de la Policia Local, ubicada a la ronda del País Valencià, per a poder-los assessor de les passeres a seguir amb la finalitat de poder resoldre els desperfectes causats. Des de la reforma de 2015 de la Llei de protecció de la seguretat ciutadana serà el propietari el que haja de reclamar expressament la reparació del mal causat.

RBi


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.