Absència reiterada d’un regidor de Compromís de Sueca que cobra sou municipal

  • El Grup Municipal Socialista entén que l’alcaldessa hauria de prendre cartes en l’assumpte

xavier-maso

Xavier Masó

És un secret a veus a l’Ajuntament de Sueca l’absència reiterada del regidor de Compromís, alliberat a sou municipal, Xavier Masó. Aquesta situació es prolonga des de fa mesos (per més d’un any, apunten algunes fonts) segons ha pogut saber el PSPV-PSOE de diferents persones que han intentat parlar amb ell en el seu despatx per qüestions relacionades amb el seu càrrec.

Masó és segon Tinent d’Alcalde i percep un salari anual de 21.700 euros. És responsable de les àrees de Noves Tecnologies, Transparència, Participació Ciutadana, Turisme, DIAC i Joventut, Indústria, Comerç i Mercats.

Aquestes tres últimes regidories li van ser assignades per l’alcaldessa Raquel Tamarit el mes de juny passat quan va destituir el regidor de la mateixa formació política, Pau Roselló. L’absència de Masó a l’ajuntament en aquells moments ja era més que evident.

El portaveu del Grup Socialista, ha afegit: “Som conscients que els regidors han de percebre un salari per treballar però mai per no acudir al seu lloc de treball”.

Dimas Vázquez interpreta que “l’alcaldessa ha de ser coneixedora d’aquesta anòmala circumstància i ja hauria d’haver pres cartes en l’assumpte posat que l’absència d’un regidor en horari laboral pot provocar maldecaps i pèrdues de temps a persones i representants d’entitats que intenten realitzar algun tipus de gestió”.

PSPV-PSOE de Sueca


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.