Cullera acollirà al maig una prestigiada concentració internacional de mototurisme

Cullera acollirà al maig una prestigiada concentració internacional de mototurisme
  • La 26 International Spanish Treffen de Goldwing concentrarà motos de 26 països europeus

El mototurisme és una modalitat turística en alça amb concentracions que aconseguixen milers d’assistents i suposen una font d’ingressos interessant. Cullera és conscient d’això i es llança en 2019 per este tipus de visitant.

La ciutat serà seu durant el mes de maig de la 26 International Spanish Treffen, un esdeveniment de les dos rodes organitzat per la regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Cullera i el Club de Motos Goldwing d’Espanya, pertanyent a la federació europea la qual compta amb més de 13.000 socis.

La cita s’ha presentat en Fitur 2019. El regidor delegat de Turisme, Javier Cantos, destaca que s’emmarca en el Programa 52 de desestacionalització turística, impulsat pel consistori, i que es tracta de la primera aposta del municipi per este tipus de turisme que en alguns llocs d’Espanya arriba a concentrar fins a 30.000 moters.

En l’esdeveniment de Cullera es donaran cita assistents de 26 països europeus com ara Alemanya, França, Rússia o Regne Unit als quals se sumen, de fora del continent, Kuwait, Israel i Austràlia.

Fins ara, les concentracions de Goldwing Espanya han reunit entre 200 i 400 motos, xifra que s’espera aconseguir i fins i tot superar en el cas de la capital turística de la Ribera.

Tal com manifesta Rafael Martínez, de l’organització Goldwing Espanya, «sempre hem estat limitats per l’espai, però ara a Cullera tenim unes millors condicions i podem començar a competir amb la resta de concentracions europees», com és el cas de la de França on s’han arribat a reunir 2000 moters.

Motos amb personalitat
Les concentracions Goldwing són molt vistoses i solen cridar l’atenció del públic. Es tracta de motos de 1800 centímetres cúbics i són principalment de la marca Honda. De grandària gran, es decoren amb il·luminació.

Precisament, Cullera organitzarà un concurs perquè les motocicletes ‘personalitzen’ la marca turística de la ciutat amb llums i la porten sobre el mateix vehicle.

L’esdeveniment està despertant l’interés dels socis europeus de Goldwing, assenyala Willy Van Der Acker, representant internacional de GWEF. «Cada setmana estic rebent  correus preguntant-me i quan els diem el que hi ha a Cullera l’interés és més gran», conclou.

Ajuntament de Cullera


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.