El PSOE de Sueca facilita l’aprovació del pressupost per “la responsabilitat social que portem en l’ADN polític”

El PSOE de Sueca facilita l’aprovació del pressupost per “la responsabilitat social que portem en l’ADN polític”
  • Lamenten la nul·la participació promesa pels integrants del govern local en els seus programes electorals

“Els socialistes de Sueca facilitem amb la nostra abstenció l’aprovació del Pressupost General de l’ajuntament per responsabilitat amb el nostre poble”, va manifestar en la nit del passat dilluns, Dimas Vázquez, portaveu del PSPV-PSOE.

“Molt a pesar que l’actual govern local, que es troba en minoria, va actuar a esquena de la resta de regidors electes, actuem amb la responsabilitat que el pacte municipal Comprorís i GISPM ha demostrat desconéixer durant aquesta legislatura”, va afegir.

En aquest sentit, el portaveu del Grup Socialista Municipal va ser crític en la seua intervenció per haver-los ‘servit’ un projecte econòmic anual tancat sense que “hi haja hagut la participació que prometien en el seu programa electoral”, va dir.

Dimas Vázquez va lamentar que l’alcaldessa tan sols els donara l’oportunitat d’una reunió privada de trenta minuts aprofitant un recés del Ple Extraordinari celebrat el dilluns. “Poc vam poder fer ‘a bote pronto’ per a introduir modificacions al projecte econòmic anual per a la redacció del qual, prèviament, no ens van cridar per a res”, va afirmar.

El portaveu socialista va confessar considerar important la partida econòmica que enguany es destinarà a finalitats socials. “Que a ningú tinga cap dubte que per responsabilitat política, perquè ho portem en l’ADN socialista i per compromís amb la nostra societat, l’haguérem donat suport des del primer moment”, va manifestar.

Encara així, des del grup d’edils del PSPV-PSOE van expressar que encara desconeixen de quina manera gestionarà l’ajuntament la posada en funcionament de la Residència i Centre de Dia per a persones amb diversitat funcional. “L’alcaldessa Raquel Tamarit va recórrer al recurs de ‘balons fóra’ quan se li va preguntar sobre si serà de gestió pública o privada”, va observar Dimas Vázquez abans de recordar que “Compromís de Sueca exigeix la gestió pública fóra del seu terme municipal i a casa fan tot el contrari”.

Millora en una reunió expréss
A pesar que la breu reunió haguda en el recés del Ple del dilluns va servir per a esclarir escassos detalls del Pressupost de 2019, el Grup Municipal Socialista va aconseguir ampliar la partida econòmica destinada a la renovació i creació de parcs infantils i va lamentar que el govern local rebutjara l’ampliació per part de l’equip de Tamarit d’atendre la reparació urgent de carrers i voreres que van quedar fora de la recent consulta ciutadana fantasma.

PSPV-PSOE de Sueca


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.