El PP de Sueca votà en contra del pressupost “per a rebutjar la forma de fer política Compromís i GISPM”

El PP de Sueca votà en contra del pressupost “per a rebutjar la forma de fer política Compromís i GISPM”

Dilluns passat el Grup Municipal del Partit Popular (GMPP) votà en contra dels pressupostos municipals presentats per l’alcaldessa, Raquel Tamarit, amb el suport de l’equip de govern, és a dir, Compromís i Gispm, a causa de la negativa de tots dos grups a fomentar la creació d’ocupació, impedir ajudes a la indústria i comercial local, no incentivar el turisme i no concedir ajudes als estudiants que pels seus estudis han de residir fora de la localitat.

En la primera intervenció de portaveus el GMPP va proposar bé que es retiraren els pressupostos per a elaborar-los de forma consensuada donada la minoria de l’equip de govern o en el seu defecte que es reelaboraren mitjançant un recés perquè es dotara el pressupost d’un total 868.000 euros, 550.000 euros per a la creació d’ocupació a través d’un suport directe a la indústria i comerç local; 120.000 per a condícies públiques en parcs i jardins; 180.000 per a un pla de xoc per a turisme; i 18.000 euros per a ajuda de joves estudiants que pernocten fora de la localitat.

Cap altre partit de l’oposició va proposar cap mesura manifestant ja en la primera intervenció de la de la portaveu de Ciutadans va donar el seu suport als pressupostos a través de l’abstenció. D’eixa manera va demostrar la falta d’idees dels mateixos per a governar en un futur pròxim la nostra ciutat.

A causa de les propostes del GMPP es va optar per fer un recés per a valorar les proposta del GMPP, en les quals inicialment semblava que poguera com menys incloure’s el pla per als joves estudiants que pernocten fora de la localitat i la instal·lació de serveis públics en parcs i jardins. Es va anunciar que tan sols es concediria a través del romanent de crèdit un únic WC. És per això que el GMPP va mantindre la seua negativa al pressupost en negar les ajudes proposades.

És evident que el concepte social de la resta de formacions polítiques de Sueca dista enormement de les del GMPP perquè este no solament ha de circumscriure’s a l’atenció dels més necessitats per desocupació o persones amb diversitat funcional els quals sempre tindran el suport del PP sinó, tal com reclama la societat, a la creació d’ocupació local precisament per a no haver d’acudir als serveis socials.

En definitiva, un pressupost més. El Grup Popular continua veient la mateixa tendència dels últims nou anys quant a pressupostos es refereix. Pressupostos irreals, sotmesos a constants modificacions de crèdit i en els quals es pretén vendre una cara social d’aquests, intentant captar el vot de la resta dels partits de l’oposició. Cara social que atesos els números no és tal, perquè en realitat gran part dels més dels quatre milions d’euros són per a mitjans personals i materials mentre que als veïns se’ls destina menor partida.

Grup Municipal Partit Popular


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.