L’Ajuntament d’Almussafes instal·la parquet en dues sales d’edificis municipals

L’Ajuntament d’Almussafes instal·la parquet en dues sales d’edificis municipals
  • L’espai destinat a la pràctica de billar, situat en el Pavelló Poliesportiu, i una estada del Centre Cultural, han sigut l’objecte de la intervenció

almussafes-sala-billar-gen-2019El mes de desembre passat, l’Ajuntament d’Almussafes va dur a terme una intervenció de manteniment amb l’objectiu de millorar les condicions del sòl de dues sales.

Concretament, l’actuació es va centrar en la col·locació de parquet flotant sintètic en el local que s’utilitza per a la pràctica de billar, situat en la planta baixa del Pavelló Poliesportiu Municipal, i en una de les sales del Centre Cultural.

En el primer cas, es van reparar i van substituir 170 m2 de superfície i en el segon es van col·locar 100 m² d’aquest material.

En tots dos casos s’han inclòs els corresponents rodapeus. En total, el consistori ha invertit de fons propis 11.470,80 euros, IVA inclòs, en aquestes accions, per a les quals es va contractar a l’empresa Parquets Hermanos Martín, SL de València, especialista en aquest tipus de treballs.

“A poc a poc anem atenent les necessitats que ens trasllada la ciutadania, que és la que gaudeix dels serveis públics”, assenyala l’alcalde, Toni González.

Ajuntament d’Almussafes


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.