La Ribera del Xúquer presenta en Fitur les seues noves rutes cicloturistes

La Ribera del Xúquer presenta en Fitur les seues noves rutes cicloturistes

El Consorci de la Ribera, format per les Mancomunitats de la Ribera Alta i la Ribera Baixa, presentarà en la Fira Internacional del Turisme (Fitur) les seues noves rutes cicloturistes que s’han dissenyat dins del Pla de Dinamització i Governança Turística, l’objectiu de la qual és estructurar i promocionar l’oferta turística de la Ribera de Xúquer.

La presentació tindrà lloc dimecres que ve 23 de gener a les 12.00 en l’estand de Bikefriendly (8B04), empresa responsable del disseny de les rutes, i comptarà amb la presència d’Óscar Navarro, president del Consorci de la Ribera, i un representant de Bikefriendly.

La Ribera, destinació cicloturistes
El Consorci de la Ribera vol fomentar la pràctica del cicloturisme a la comarca, que compta amb un ric patrimoni paisatgístic i cultural i una orografia que permet comptar amb rutes de diversa distància, desnivell i dificultat, aptes per a diferents tipus d’usuari.

Així, des d’el mes de novembre passat, La Ribera de Xúquer compta amb onze noves rutes completament senyalitzades que recorren prop de 600 quilòmetres de paisatges entre l’interior i la costa de la Comunitat Valenciana, representant la vida i història dels seus pobladors i posant a l’abast del turista ecosistemes de muntanya, planes i costes modelades gràcies al poder fluvial del riu Xúquer.

Les rutes recorren llocs únics, ciutats i territoris que són sinònim d’història, cultura i aventura, i es poden destinar a públics específics, ja que la proposta és molt variada, amb dues d’elles de dificultat alta i tres que es poden realitzar en família.

Pla de Dinamització i Governança Turística
El Pla de Dinamització i Governança Turística de la Ribera de Xúquer, que està cofinançat per Turisme Comunitat Valenciana, la Diputació de València, València Turisme i el propi Consorci de la Ribera, té l’objectiu d’estructurar els principals productes turístics de la comarca per a oferir una proposta comuna de tots els seus municipis, i posicionar la Ribera com a destinació turística.

Amb la posada en marxa d’aquest Pla, el Consorci de la Ribera aposta per la diferenciació i especialització turística, així com per un turisme competitiu, sostenible i desestacionalitzat.

Consorci de la Ribera


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.