Almussafes, seu de la fase final del provincial dels JECV de la modalitat de les tres parets

Almussafes, seu de la fase final del provincial dels JECV de la modalitat de les tres parets
 • Moixent, El Puig, Massamagrell i Montserrat campions de València de frontó

Jornada intensa de promoció la que es visqué, diumenge 20 de maig a Almussafes, localitat elegida per a disputar la fase final dels XXXVII Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana del provincial de València de frontó per parelles.

Les escoles de Moixent, en categoria de benjamí; El Puig, en categoria d’aleví; Massamagrell, en categoria infantil; Montserrat, en categoria cadet i El Puig, en categoria juvenil, s’adjudicaren els ors.

A més, l’escola del Puig fou la gran triomfadora del provincial, després d’aconseguir dos ors, dos plates i dos quarts llocs. També cal destacar a les escoles d’Oliva i Genovés, ja que ambdós mostraren un gran nivell en la fase final.

Entregaren els trofeus i medalles el regidor d’Esports de Moixent, Vicente Dubal, el vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana, Rafa Vidal i el president del club de Pilota valenciana d’Almussafes, José Ventura.

Pòdium provincial de València dels XXXVII JECV de frontó per parelles.
Categoria benjamí:

 • 1r – Moixent
 • 2n – Massamagrell
 • 3r – El Genovés
 • 4t – Meliana A

Categoria aleví:

 • 1r – El Puig A
 • 2n – Meliana A
 • 3r – Genovés A
 • 4t – Massalfassar A

Categoria infantil:

 • 1r – Massamagrell A
 • 2n – Oliva A
 • 3r – Moixent
 • 4t – El Puig A

Categoria cadet:

 • 1r – Montserrat A
 • 2n – El Puig A
 • 3r – Pobla Vallbona
 • 4t – El Puig B

Categoria juvenil:

 • 1r – El Puig B
 • 2n – El Puig A
 • 3r – Oliva A
 • 4t – Maritim

Diumenge que ve 27 de gener, es jugarà la fase final Autonòmica, en la localitat de Moixent, amb la presència dels millors equips de València, Alacant i Castelló. Ahir dilluns, a partir de les 13 hores, se celebrà el sorteig en la seu de la Federació de Pilota Valenciana.

Ajuntament d’Almussafes


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.