Nova acció informativa del Col·legi d’Advocats de Sueca amb motiu del Dia Europeu de la Mediació

Nova acció informativa del Col·legi d’Advocats de Sueca amb motiu del Dia Europeu de la Mediació
  • El col·lectiu de lletrats informarà en el matí del divendres davant els jutjats sobre els avantatges dels acords extrajudicials

Després de més de quatre anys des de la posada en marxa del Centre de Mediació de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Sueca (ICA Sueca), els lletrats del partit judicial de la capital de la Ribera Baixa tornaran a informar la ciutadania al carrer sobre els avantatges dels acords extrajudicials. Ho faran demà, divendres 18, a través d’una taula que instal·laran de 10.00 a 13.00 hores davant els jutjats.

La mediació és una via alternativa i complementària de resolució de conflictes, sense haver d’acudir inevitablement a la via judicial. Es tracta d’un mitjà per a la resolució de desavinences en les quals les parts en conflicte intenten voluntàriament aconseguir per si mateixes amb l’ajuda d’un professional, en aquest cas el mediador, que gestiona el procés, però sense funció decisòria.

Precisament al costat dels jutjats de la Placeta del Convent es troben les oficines del Centre de Mediació de l’ICA Sueca (tercera planta de l’edifici del CEAM) on un professional informa detalladament a totes aquelles persones interessades cada divendres i en horari de 10 a 13 hores.

Esta nova acció informativa coincideix amb la celebració del Dia Europeu de la Mediació, que cada any es commemora el 21 de gener.

ICA Sueca


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.