El lletrat suecà Joan Tamarit rebrà la Creu al Mèrit en el Servei de l’Advocacia

El lletrat suecà Joan Tamarit rebrà la Creu al Mèrit en el Servei de l’Advocacia
  • La distinció s’ha atorgat a proposta de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Sueca i ha estat recolzada per tots els col·legis professionals de la Comunitat Valenciana

Victoria Ortega, presidenta del Consejo General de la Abogacía Española visitarà Sueca per imposar a Joan Tamarit la Creu al Mèrit en el Servei de l’Advocacia. L’acte està previst per a les 13.30 del divendres 25 de gener i se celebrará al Saló de Plens de l’ajuntament de la capital de la Ribera Baixa.

L’alta distinció, que cada any atorga la institució a nivell nacional a un màxim de quinze lletrats, fou sol·licitada per l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Sueca, del qual Tamarit és degà emèrit després d’anys de dedicació, i va estar avalada pels col·legis professionals restants de la Comunitat Valenciana.

En l’acte de lliurament, que presidirà Victoria Ortega, també estaran presents l’alcaldessa de Sueca, Raquel Tamarit; Juan-José Tortajada, president del Consell Valencià de Col·legis d’Advocats; i Jesús-Salvador Muñoz, degà de l’ICA Sueca. La laudatio anirà a càrrec de José Eduardo Ramón, tresorer del Col·legi suecà.

Al costat del Dret Civil Valencià
Joan Tamarit i Palacios és llicenciat en Dret per la Universitat de València (promoció 1976-1981) i ha sigut degà de la Junta de Govern del Col·legi d’Advocats de Sueca des de 2007 a 2016 i conseller del Consell General de l’Advocacia Espanyola des de 2007 fins a 2016.

Integrant de la Comissió Codificadora Civil Valenciana, ha sigut també membre de l’Observatori de Dret Civil Valencià des de 2001 fins a 2015, a més de professor associat de Dret Civil de la Universitat de València i conseller i membre de la comissió permanent del Consell Valencià de Col·legis d’Advocats.

El lletrat suecà ha participat també com a ponent en diversos cursos, seminaris, conferències i jornades jurídiques. Des de desembre de 2017 exerceix com a secretari general del Consell Jurídic Consultiu de la Comunitat Valenciana.

ICA Sueca

Joan Tamarit, a la dreta de la fotografia

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.