Almussafes adjudica les obres de la tercera fase de la reforma de les Piscines Municipals

Almussafes adjudica les obres de la tercera fase de la reforma de les Piscines Municipals
  • La intervenci贸 compta amb un pressupost de 726.594,21 euros i se centrar脿 en la remodelaci贸 completa de la piscina mitjana i tot el seu entorn

El projecte de major envergadura de l’executiu d’Almussafes en mat猫ria esportiva de la present legislatura continua avant. Despr茅s d’inaugurar en l’estiu de 2018 la remodelaci贸 de la piscina xicoteta i la seua corresponent depuradora, intervenci贸 que va comptar amb un pressupost de 219.518,11 euros, el consistori prossegueix amb les tasques que permetran adequar les Piscines Municipals a les necessitats de les persones usu脿ries i a la legislaci贸 vigent en mat猫ria de seguretat i accessibilitat.

鈥淓s tracta d’un projecte complex per貌 que s’ha dissenyat per a evitar al m脿xim les mol猫sties de la ciutadania. En l’equip de govern estem molt il路lusionats amb la iniciativa i esperem que quan comence la temporada estival aqueixa sensaci贸 siga compartida amb el p煤blic鈥, assenyala el regidor d’Esports, Pau Bosch.

Les obres de la tercera fase, que es desenvoluparan conjuntament amb la cinquena, s’acaben d’adjudicar per 726.594,21 euros. euros a l’empresa Construcciones聽UORCONF, S.L. i abastaran tots els elements situats en l’脿rea de la piscina mitjana, aix铆 com altres q眉estions de tipus general.

En concret, consistiran en el picat i substituci贸 del got existent, la remodelaci贸 completa de les platges, la modernitzaci贸 de les dutxes, la col路locaci贸 de p猫rgoles per a protegir del sol, la remodelaci贸 de les zones enjardinades, el canvi de tota la pavimentaci贸 i la instal路laci贸 de nous elements d’il路luminaci贸.

Aix铆 mateix, aquesta nova fase contempla tamb茅 l’obertura d’una porta interior per a la sala d’instal路lacions, la construcci贸 d’un got de compensaci贸 del qual manca la piscina actualment, i la col路locaci贸 d’un elevador hidr脿ulic m貌bil per a persones amb mobilitat redu茂da.

Al costat d’aquests elements, est脿 prevista la col路locaci贸 de nou mobiliari, compost, entre altres elements, per baranes, suports salvavides i papereres. Finalment, en aquesta part de la intervenci贸 tamb茅 s’ha incl貌s la instal路laci贸 d’un tobogan aqu脿tic en la piscina xicoteta i una rampa d’acc茅s per a comunicar la primera amb la segona planta del recinte.

En la cinquena fase, que es dur脿 a terme paral路lelament, es realitzaran actuacions generals relacionades amb tot el recinte. Aix铆, es remodelaran el mur perimetral de la infraestructura i la zona enjardinada de la piscina gran, es col路locar脿 una p猫rgola de fusta, es reposar脿 tot el sistema de reg, s’eliminar脿 de manera completa el clos interior, substituint-lo per un sistema mecanitzat de barana de vidre amb sistemes de fixaci贸 d’alumini, s鈥檌nstal路lar脿 un nou sistema de megafonia i es modificar脿 el mur corb dels vestuaris amb acc茅s directe des de la piscina xicoteta.

鈥淧er a nosaltres el primordial 茅s oferir serveis de primer nivell, i aix貌 implica la modernitzaci贸 de totes les instal路lacions p煤bliques, la millora de la gesti贸 de totes les activitats impulsades des del consistori municipal i l’escolta atenta de totes les demandes del ve茂nat, que 茅s al final el que paga impostos i desitja que aqueixos diners revertisca en ells mitjan莽ant pol铆tiques que contribu茂squen a millorar el seu benestar鈥, ressalta l’edil.

Les altres fases
La reforma integral de la infraestructura, una de les primeres a entrar en funcionament en la localitat fa m茅s de trenta anys, est脿 finan莽ada amb fons propis i va comen莽ar abans de l’estiu passat, quan es va actuar sobre la piscina infantil i tot el seu entorn. Igual que succeir脿 ara, en aquell primer tram, pressupostat en 219.518,11 euros, es va actuar sobre el got, les platges, el paviment, les dutxes, el sobreeixidor, la jardineria, la il路luminaci贸 i les p猫rgoles. A m茅s, es van eliminar els peus d’elefant que separen les diferents profunditats de la piscina per no estar permesos i es va obrir un mur perimetral per a l’acc茅s de vehicles.

Quan finalitze aquesta tercera fase es procedir脿 a iniciar la quarta i 煤ltima, que consistir脿 a modernitzar 铆ntegrament la zona de la piscina coberta. En total, l’Ajuntament d’Almussafes ha reservat per a aquesta reforma integral 1.353.062 euros.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electr貌nic no es publicar脿.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informaci贸 del vostre comentari 茅s processada