Cullera activa el protocol per a persones sense sostre davant l’onada de fred

Cullera activa el protocol per a persones sense sostre davant l’onada de fred
  • El term貌metre pot arribar a marcar temperatures per baix dels 0 graus

L’Ajuntament de Cullera ha activat des d鈥檃hir dimecres el protocol d’actuaci贸 per onada de fred per a proveir d’allotjament, menjar, roba i mantes a les persones sense sostre que es localitzen en el terme municipal.

L鈥檃cci贸 es desenvolupa conjuntament per la regidoria de Serveis Socials, la Policia Local i Protecci贸 Civil i est脿 motivada per l鈥檈sperada notable caiguda de temperatures que podran arribar a valors negatius fins al dissabte vinent.

Especial atenci贸 a la nit, moment particularment delicat per les fortes baixades de temperatures que poden suposar un gran risc per a la salut de la gent que es veu obligada a viure al carrer.

El dispositiu format per la Policia Local i els voluntaris de Protecci贸 Civil ha recorregut la ciutat i els punts del terme on es tenen localitzats als sense sostre per a oferir-los allotjament i menjar mentre dure l’onada de fred.

Francesca Ortiz, regidora delegada de l鈥櫭爎ea, informa que s鈥檋an localitzat un total de sis persones. 鈥楧avant d鈥檈sta situaci贸 els oferim ajuda per a minimitzar l鈥檌mpacte de l鈥檕nada de fred. Cal dir, que el perfil d鈥檈stes persones respon a unes caracter铆stiques particulars i solen rebutjar les diferents ajudes que s鈥檕ferixen des del consistori鈥.

Ortiz afirma que Cullera compta amb potents mecanismes de protecci贸 social per a ajudar a qui ho necessita sempre que complisquen els requisits. La regidora aclarix que s鈥檋a treballat per a poder oferir una alternativa a les persones sense sostre, per貌 que no sempre s鈥檋an mostrat receptives.

Ajuntament de Cullera


Deixa un comentari

El vostre correu electr貌nic no es publicar脿.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.