Almussafes constata la reducció d’excrements d’animals després de la posada en marxa l’ADN caní

Almussafes constata la reducció d’excrements d’animals després de la posada en marxa l’ADN caní
  • Malgrat la millora detectada, des del consistori consideren que és necessària una major conscienciació per a aconseguir millors resultats

La fira d’oci familiar ‘Miraquebé’ d’Almussafes està servint per a oferir el millor entreteniment, però també per a informar i conscienciar a la ciutadania sobre diverses causes que poden ajudar a millorar la convivència en el municipi.

És el cas, per exemple, de la campanya ‘El poble és de tots’, impulsada per l’Ajuntament per a solucionar la problemàtica  de les deposicions canines abandonades en els espais públics i que desenvolupa la Unitat de Protecció Animal i de Medi Ambient de la Policia Local (UPAMA).

Des de l’entrada en vigor de la normativa que regula la tinença d’animals de companyia, l’equip encarregat de dur a terme aquesta tasca, del qual formen part agents de la Policia Local i operaris de neteja del consistori, ha recollit 42 mostres en les diverses eixides, algunes de les quals han servit per a la interposició de denúncies, d’acord amb el que s’estableix en l’ordenança.

“Des del consistori percebem una millora visible en la quantitat de brutícia trobada en els espais públics. És evident que existeix una major conscienciació sobre aquesta problemàtica que afecta als nivells de salubritat i higiene, però també a la imatge i l’estètica dels nostres carrers i els nostres parcs”, assenyala la regidora de Medi Ambient, Teresa Iborra.

No obstant això, l’edil assegura que “malgrat la satisfacció de l’executiu local, necessitem un major civisme, interioritzar millor el lema d’aquesta campanya, ‘El carrer és de tots’, i per a això necessitem el compromís de tota la ciutadania”.

Ajuntament d’Almussafes


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada