El PSPV-PSOE critica la consulta que el govern de Sueca planteja sobre qüestiones d’obligat compliment

El PSPV-PSOE critica la consulta que el govern de Sueca planteja sobre qüestiones d’obligat compliment
  • “La decisió sobre la inversió d’eixos 340.000 euros ja està presa; a què ve, o per a què, realitzen ara l’enquesta per a prioritzar aqueixa despesa?”, qüestiona Dimas Vázquez, portaveu socialista

El portaveu del Grup Socialista a l’Ajuntament de Sueca, Dimas Vázquez, ha qualificat d’innecessària la consulta ciutadana que el Govern municipal ha organitzat per als pròxims dies.

carrers-sueca-2018_1Vázquez basa la seua crítica en el fet que les preguntes plantejades haurien de ser obligació i rutina necessària de l’administració suecana com ho és en qualsevol altra administració local.

“L’asfaltat de carrers, la millora d’aquests i les voreres són serveis bàsics per al benestar i seguretat de les persones que tot ajuntament ha d’atendre obligatòriament sense necessitat de valdre’s d’una suposada campanya propagandística participativa”, ha manifestat Dimas Vázquez.

Una altra de les propostes plantejades per Compromís i els conservadors de GISPM, és la de millorar parcs infantils. “Qui està en contra de renovar els parcs infantils en aquells casos que siga necessari? Hem de decidir sobre els jocs i la vital felicitat dels més xicotets?”, es pregunta el portaveu socialista.

Vázquez va més enllà quan crida l’atenció sobre les escasses decisions adoptades per Compromís i el GISPM durant tres anys i mig de legislatura. “No es van atrevir a consultar l’aplicació per a enguany de la taxa sobre el clavegueram, decidida pels socis del govern en una reunió a porta tancada d’Aigües i Sanejament de Sueca; ni per a la compra d’un local per a aquesta empresa municipal”, apunta l’edil socialista.

“El mateix va succeir amb l’intent de desposseir als agricultors de gran part de la casa del carrer Cullera que acull el Consell Agrari; o amb la privatització de serveis públics municipals que Compromís defensa en altres administracions però no ací, on governen”, afig.

Per a Dimas Vázquez, aquesta “innecessària consulta ciutadana no és més que una precampanya electoral en benefici d’uns pocs (l’equip de govern local) que finançarem entre tota la ciutadania de Sueca”.

“La decisió ja està presa”
El portaveu socialista també crida l’atenció sobre el caràcter de la consulta per a prioritzar les actuacions sobre les quals pregunten. “La decisió sobre la inversió d’aqueixos 340.000 euros ja està presa; a què ve ara, o per a què, realitzen l’enquesta per a prioritzar aqueixa despesa? Ni més ni menys que per a justificar el que no han fet en tres anys i mig excepte preguntar si volem vaquetes o mantindre la imatge de la Festera Major”, afirma Dimas Vázquez.

“Tot el que no han fet des de l’estiu de 2015, amb els coneguts superàvits en la liquidació de cada pressupost anual, es proposen fer-ho ara; això sí: volent fer veure a la ciutadania, a través d’un suposat procés de participació ciutadana, la qual cosa era la seua obligació des del primer dia”, conclou el portaveu del Grup Municipal Socialista.

PSPV-PSOE de Sueca


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.