La nova Unitat de Preingrés de l’Hospital d’Alzira augmenta en 24 llits la capacitat del centre

La nova Unitat de Preingrés de l’Hospital d’Alzira augmenta en 24 llits la capacitat del centre
  • Entrarà en funcionament en els pròxims dies i ha suposat una inversió de 170.000 euros en obra i equipament

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, va visitar, ahir al matí, la nova Unitat de Preingrés de l’Hospital Universitari de la Ribera, que entrarà en funcionament en els pròxims dies.

La consellera Ana Barceló va visitar ahir les instal·lacions del centre sanitari comarcal

Esta unitat, que ha suposat una inversió de 170.000 euros en obra i equipament, s’ha ubicat a la primera planta de l’Hospital, propera al seu Servei d’Urgències.

La seua posada en marxa permetrà augmentar la capacitat hospitalària del centre en 24 llits, alhora que millorarà l’atenció dels pacients d’Urgències que estan a l’espera de ser ingressats en una habitació de l’Hospital.

Així, a diferència del que passava fins ara, els pacients d’Urgències que hagen de ser ingressats, ja no esperaran l’assignació i adequació de la seua habitació en un box, sinó en esta Unitat intermèdia entre els serveis d’Urgències i Hospitalització, a la qual podran tenir un acompanyant i on romandran sota la contínua supervisió i cura del personal sanitari.

Segons va destacar Ana Barceló durant la seua visita, “això ens porta a fer un pas més en la dignificació i la humanització de l’atenció que prestem als nostres pacients, als quals no només els oferim tota l’assistència sanitària que necessiten, sinó que, a més ho fem en espais on garantim la seua intimitat i confort “.

A més, la posada en marxa d’esta Unitat permetrà alleujar els pics d’activitat que el Servei d’Urgències registra en moments puntuals de l’any, especialment durant els mesos d’hivern.

Hospital de la Ribera


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada