Les concentracions dels pensionistes a Sueca es reprendran a partir de l’11 de gener

Les concentracions dels pensionistes a Sueca es reprendran a partir de l’11 de gener

El col·lectiu Pense Pensions Dignes es va concentrar, una vegada més, com cada divendres, a les 11 del matí, a la plaça de l’Ajuntament de Sueca, per continuar amb les reivindicacions d’unes pensions dignes.

En aquesta ocasió, la portaveu, Pilar Medrano, va llegir el Comunicat de la Coordinadora Estatal en Defensa del Sistema Públic de Pensions (COESPE), en relació a la manifestació que va tenir lloc a València i a més de 200 ciutats de tot l’Estat espanyol, el passat dissabte, 15 de desembre de 2018, a la qual acudiren, com de costum, membres del col·lectiu.

El nomunicat agraïa “l’esforç de milers de ciutadanes i ciutadans que han fet possible que la xicoteta flama d’esperança es mantinga viva, a més de sentir una enorme satisfacció pel treball realitzat, perquè hem aconseguit teixir una xarxa de solidaritat exemplar a tot l’Estat, que ens dóna seguretat i confiança per a continuar la lluita per una vida digna, per a totes les persones vulnerables”.

“Hem eixit al carrer per cridar alt i clar que no ens mereixem, que aquesta societat no es mereix, tant de polític incompetent i corrupte, que vol desmantellar el nostre sistema públic de pensions, i canviar-nos drets per caritat”, afegia.

A més a més, el comunicat expressava que “avui, malgrat l’intent de desmobilitzar-nos amb les engrunes de l’IPC, d’aquest any i del que ve, tanquem l’any, amb una gran demostració de força al carrer, amb una llavor plantada, que estem segurs, donarà prompte fruits”.

Tant des de la coordinadora com des de Pense Pensions Dignes, us desitgem que passeu un Bon Nadal i uns dies de descans en companyia dels vostres familiars amb ànim i força per al 2019.

Recordar-vos que les concentracions es reprendran a partir del divendres, 11 de gener de 2019.

Pense Pensions Dignes


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.