Dos dècades de les Jornades Culturals i d’Oci del centre d’adults d’Almussafes

Dos dècades de les Jornades Culturals i d’Oci del centre d’adults d’Almussafes

A les 16 hores d’ahir dimarts dia 18, el Centre Municipal de Formació de Persones Adultes d’Almussafes va acollir l’acte inaugural de la vintena edició de les jornades culturals i d’escampament, una activitat integrada en el programa educatiu del curs 2018-2019 que es desplegarà fins demà dijous dia 20.

jornades-culturals-epa-almussafes-2018_2La plantilla de professorat del centre, conjuntament amb l’Associació d’Alumnes, organitzen esta nova cita amb la cultura i l’oci en què poden participar els més de 500 alumnes matriculats este curs en les diferents disciplines educatives integrades en l’àmplia oferta formativa que brinda l’escola d’adults.

Una xarrada centrada en els 500 anys de tradició del torró artesanal, amb degustació del producte inclosa i impartida pels gerents d’Orxateria Melxor d’Almussafes, Benjamí Moya i Herminia Morant, va servir d’obertura del programa d’activitats 2018.

A partir de les 18.30 hores, l’alumnat va participar activament en el taller d’estampació de camisetes amb ceres, activitat que els va permetre lluir un logotip el disseny del qual representa l’amor pel centre de FPA. Esta mateixa vesprada, a partir de les 16 hores, se celebrarà una nova convocatòria d’este taller pràctic, per a possibilitar la implicació d’un nombre més gran de grups d’estudiants.

Una interessant xarrada sobre els riscos associats a l’ús d’Internet, xarxes socials i noves tecnologies, impartida per Javier Muñoz, tinent cap del Lloc Principal de la Guàrdia Civil d’Almussafes, reprendrà el programa a partir de les 18.30 hores de hui dimecres dia 19.

El Museu de Ceràmica de Manises rebrà els alumnes a partir de les 15 hores de demà dijous dia 20 en una visita guiada, per a la que s’ha establit un preu d’1 eurs per a socis de l’entitat i de 2 euros per a la resta dels participants.

Finalment, el Centre Municipal de Formació de Persones Adultes d’Almussafes despedirà l’any 2018 i clausurarà la XX convocatòria de les jornades centrades en la cultura i l’escampament amb un sopar de Nadal, a partir de les 21.30 hores de demà dijous.

Ajuntament d’Almussafes


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.