L’IES Almussafes, entre emprenedors i emprenedores estudiants de la ‘Fira AvantFPiERE’

L’IES Almussafes, entre emprenedors i emprenedores estudiants de la ‘Fira AvantFPiERE’
  • El centre de secundària ha sigut seleccionat pel seu esperit innovador a les aules

El centre d’Educació Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius d’Almussafes estigué present a la Fira AvantFPiere, que tingué lloc del 14 al 16 de desembre al Museu de les Ciències de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València.

El professorat participant presentà els projectes d’innovació que s’han portat a terme a l’IES. Es tracta de la creació d’empresa per FPB amb cooperativa i hort escolar, la recreació d’un cotxe d’època en tallers de mecanitzat de FP grau mitjà i superior i la creació i posada en marxa d’una impressora 3D per a FP grau superior.

L’estand de l’IES Almussafes s’ubicà a la zona Innova i Emprén, un espai on centres educatius, empreses referents en el seu sector i instituts tecnològics pogueren mostrar conjuntament, tant les competències necessàries per a poder incorporar-se a un mercat laboral cada vegada més exigent, com les últimes tecnologies aplicades en diferents sectors d’alta ocupabilitat a la Comunitat Valenciana.

L’espai obria la possibilitat a participar en diferents tallers que t’acostaven a aquestes tecnologies d´última generació i connectar en primera persona amb els últims avanços en cada sector.

A la zona es localitzaven també emprenedors i emprenedores estudiants de Formació Professional que, acompanyats pel seu centre educatiu de referència, mostraren els seus projectes i idees d’emprenedoria, amb la finalitat de transmetre l’esperit emprenedor del sistema educatiu de la Comunitat Valenciana.

Des del centre de secundària d’Almussafes informen que esta iniciativa és “una porta oberta per fer valdre les millors accions d’orientació professional, tallers pràctics, projectes d’innovació i emprenedoria o demostracions de competències de skills; així com un punt de trobada on compartir experiències i bones pràctiques educatives que es duen a terme als centres de Formació Professional i Ensenyaments Artístics i Esportius professionals al llarg de tota la Comunitat Valenciana”.

AvantFPiERE també permeté desenvolupar activitats adreçades als visitants en general, i especialment a tot l’alumnat d’Ensenyament Secundari Obligatori, Batxillerat, Formació Professional, Ensenyaments Professionals Artístics i Ensenyaments Esportius.

Ajuntament d’Almussafes


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada