Almussafes es vist de Nadal amb dotze cors ‘rocieros’ valencians

Almussafes es vist de Nadal amb dotze cors ‘rocieros’ valencians
  • El Festival de Nadales de la Federació d’Entitats Culturals Andaluses de la Comunitat Valenciana se celebra hui al Centre Cultural

Els cors de les associacions integrades en la Federació d’Entitats Culturals Andaluses de la Comunitat Valenciana (FECA) es preparen per a la celebració del seu tradicional festival de Nadal, un esdeveniment que enguany 2018 complix el seu primer quart de segle, una efemèride que se celebrarà en la sala d’actes del Centre Cultural d’Almussafes este diumenge, 16 de desembre, a les 11 hores.

Durant l’espectacle, que la localitat ja ha acollit en multitud d’ocasions, participaran un total de 12 grups, que oferiran al públic assistent una selecció de nadales en què no faltaran els ritmes més característics de la música típica del sud. Les guitarres sonaran davant de l’atenta mirada de les reines de les diferents entitats andaluses i dels integrants de les seues respectives localitats.

Una de les protagonistes serà la formació pertanyent al Centre Cultural Andalús d’Almussafes, el cor ‘Al Alba’, qui es prepara per a mostrar tot el seu potencial en este espectacle amb què es difon una xicoteta part del tresor artístic procedent de la comunitat autònoma andalusa.

A més dels músics i cantants, està prevista l’assistència del primer edil d’Almussafes, Toni González, de la presidenta de la federació organitzadora, Puri Torres, i membres de la seua Junta Directiva, així com la dels presidents de les entitats participants, que es reunixen per a celebrar esta festa tan assenyalada promovent la preservació de la cultura andalusa.

Ajuntament d’Almussafes


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada