Almussafes impulsa una nova campanya ‘Tot al teu poble’ per a potenciar el comerç local

  • L’Ajuntament sorteja 5.000 euros entre els veïns i veïnes que compren o requerisquen servicis de les 145 empreses adherides

tot-al-teu-poble-almussafes-2018Durant el mes de desembre, el sector empresarial d’Almussafes afronta jornades en què  es detecta un clar increment de les vendes, donada la proximitat de les festes nadalenques. Amb la finalitat de col·laborar amb el col·lectiu de comerciants i empresaris, el consistori municipal ha promogut novament la campanya comercial ‘Tot al teu poble’.

A més de difondre els múltiples beneficis d’adquirir els productes i servicis en botigues de proximitat, per la gran qualitat, l’atenció personalitzada i els bons preus, la Regidoria de Comerç incentiva durant estos dies l’economia local amb esta proposta que premia a la ciutadania amb 35 vals per valor de 100, 150 i 200 euros per a canviar en els establiments que han volgut sumar-se a esta tercera convocatòria.

L’ajuntament invertix un total de 5.000 euros en esta aposta que, a més de beneficiar a les pimes locals, suposa una disminució dels gastos que han d’afrontar les famílies durant este Nadal.

“Recolzem al col·lectiu de comerciants durant tot l’any amb multitud d’iniciatives i lògicament també ho fem en esta època en què el consum es multiplica de forma exponencial. Competir amb les grans superfícies és complicat, però estem convençuts de que moltes de les vendes poden i han de quedar-se en el municipi”, incidix l’edil de Comerç, Davinia Calatayud.

Entre el passat 1 de desembre i el pròxim dia 20, per cada compra realitzada en els negocis adherits es repartix un tiquet, que ha de ser omplit pel client amb les seues dades i depositat en les caixes habilitades per a la campanya.

El sorteig es durà a terme el dia 21 de desembre a les 12 hores en la sala de plens de la casa consistorial. Els vals podran ser canviats del 26 de desembre al 5 de gener, estant obligats a gastar l’import exacte del val en els comerços adherits, per la qual cosa els comerciants no tornaran en cap cas diners en efectiu als premiats.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.