La Milagrosa de Cullera, Escola Ambaixadora d’Europa a la Comunitat Valenciana

La Milagrosa de Cullera, Escola Ambaixadora d’Europa a la Comunitat Valenciana
  • El col·legi és un dels tres centres autonòmics participants en el programa i l’objectiu és estimular el coneixement sobre el nostre continent i la seua democràcia

El col·legi La Milagrosa de Cullera ja forma part del programa Escoles Ambaixadores de la Unió Europea. La decisió fou anunciada ahir per la Diputació de València.

El centre serà durant el pròxim any, amb altres dos instituts valencians, un dels punts de referència de la nostra autonomia en el marc del projecte, impulsat des de l’Oficina d’Informació del Parlament Europeu.

La Milagrosa passa així a formar part d’un planter de més de 100 centres educatius de tot el país que servixen d’altaveu per a divulgar coneixements sobre la Unió i el Parlament europeus.

Seran els mateixos jóvens els qui treballen els conceptes tot i que l’audiència s’expandirà a pares, veïns i ciutadania en general.

La regidora de l’àrea d’Educació de l’Ajuntament de Cullera, Sílvia Roca, es mostra satisfeta amb la participació dels alumnes en esta iniciativa. «És molt important acostar organismes com el Parlament Europeu als ciutadans. Fer-ho a través dels nostres jóvens pot aconseguir que l’acostament siga més amé i creïble», indica.

En acabar l’any, el centre presentarà totes les activitats dutes a terme. En el cas de complir les expectatives, podrien arribar a repetir com a Escola Ambaixadora d’Europa l’any següent.

Participació
Amb ajuda del professorat, els alumnes hauran de completar un quadern sobre el Parlament Europeu i crear un punt d’informació en el seu centre. A més organitzaran un esdeveniment sobre el Dia d’Europa, celebrat el 9 de maig, així com altres activitats, debats i concursos.

El treball dels centres ambaixadors arribarà a més de 5.000 alumnes d’instituts i col·legis de tot el país.

Ajuntament de Cullera


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.