El Club Atletisme Corriols de Sueca presenta la nova temporada

El Club Atletisme Corriols de Sueca presenta la nova temporada

Cada any quan comença el curs escolar els i les atletes populars del CA Corriols comencen la preparació que els portarà assolir la meta de la marató de València. Diuen que quan alguna cosa la fas dos voltes comença a ser costum, però, quan la fas més de quatre ja és tradició. Això doncs és la marató de València per al nostre club: una tradició anual.

Corriols enganxa a moltes xiques i xics a córrer durant l’any, primer amb la cursa de la dona i quan ve l’estiu amb el començament dels entrenaments de la marató. Un llarg camí durant cinc intensos mesos que genera un vincle màgic entre les persones que hi participen.

Així doncs, no és estrany que cada any que siguen més gent la que decideix preparar la marató i trie els entrenaments que el nostre club, baix la direcció altruista  de Vicent Perez, ofereix a tothom.

Enguany novament han estat un bon grup de 19 atletes del CA Corriols els que han assolit els 42195 metres pels carrers del cap i casal. Xiques i xics, atletes populars, que han gaudit durant els llargs mesos de preparació amb la satisfacció i el premi de creuar la meta d’aquesta marató d’or. Enhorabona a totes i tots.

Seguint amb la tradició anual del nostre club i en altre ordre de coses, enguany també farem la presentació dels i les atletes de la nostra l’Escola Esportiva. L’acte tindrà lloc el proper divendres 14 al saló d’actes de la Casa de la Cultura de Sueca. Abans de l’acte és celebrarà l’Assemblea General ordinària a la que s’ha convocat a tots i totes els socis/es.

Ja saps si t’agrada l’atletisme popular, si vols fer bones amistats i gaudir de l’esport t’esperem al club d’Atletisme Corriols.

Toni Martínez Vendrell


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.