Canvi d’oratge amb vent, pluja, temporal de la mar i baixada de temperatures

Canvi d’oratge amb vent, pluja, temporal de la mar i baixada de temperatures

S’ha acabat l’oratge agraït que hem tingut en els darrers dies. De fet, tant ahir com despús-ahir ja es notava la frescor a primeres hores del dia i a la nit. Demà ens esperen canvis, de moment amb pluja, vent i temporal de la mar per a un parell de dies.

L’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) ha activat avisos per vent i risc costaner per a gran part de la costa mediterrània peninsular. Aquestes alertes són grogues en el cas de la Ribera Baixa.

L’Aemet preveu que la nostra zona estarà en risc (avís groc) per vent i costaner des de les 15 hores de demà, dijous, fins a les 6 del matí de divendres. En el cas de la mar podria ser d’un parell d’hores menys.

Les ratxes de vent podrien arribar a 80 quilòmetres per hora i a la mar de Força 7 (50-60 quilòmetres per hora amb mar gruixuda, amb escuma arrossegada en la direcció del vent), segons les previsions de l’esmentada agència estatal.

Pluja per a un dia
El cel quedarà cobert des de primera hora del dia de dijous i la pluja no es farà esperar. Plourà poc, però pot fer-ho durant tota la jornada. Aquesta situació es podria mantindre fins a les primeres hores de la matinada de divendres, dia en el qual no s’esperen precipitacions.

Les temperatures se situaran al voltant dels 15 graus les màximes i els 10 les mínimes.

RBi

Enllaços d’interés:
Avisos de l’Aemet
Meteosueca
Radar de València (muntanya de Cullera)
Radar de Múrcia (serra de Carrascoy)
Radar d’Illes Balears (cap Blanc, Llucmajor)

Seguiment i detalls en temps real:


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.