Almussafes obté una subvenció europea per a instal·lar wifi gratuït en espais públics

Almussafes obté una subvenció europea per a instal·lar wifi gratuït en espais públics
  • La localitat es troba entre les 224 d’Espanya i les 17 valencianes que rebrà els 15.000 euros per a la instal·lació de nous punts

El programa WIFI4EU, (Wifi per a Europa), que permetrà que en espais públics es puguen beneficiar de la xarxa milions de persones, ha inclòs a la localitat d’Almussafes en la seua primera convocatòria. Tan sols 17 municipis de la Comunitat Valenciana, 224 d’Espanya i 2.800 de tota Europa, han sigut beneficiats amb el bo de 15.000 euros, que permetrà la instal·lació d’un nombre més gran de punts d’accés al Wifi gratuït en llocs d’interés públic.

Des de l’Àrea d’Informàtica de l’Ajuntament es van a estudiar les línies d’actuació, ja que s’ha establit un termini màxim d’un any per a desplegar la infraestructura tecnològica en la població.

No obstant això, la ciutadania es va a poder beneficiar, en breu, d’una clar augment de la velocitat de descàrrega Wifi, que passarà dels 256Kbps actuals als 30 Mbps assignats a través del WIFI4EU.

Esta iniciativa correspon al programa que va presentar el president de la Comissió, Jean-Claude Juncker, en el seu discurs sobre l’estat de la unió en què incloïa mesures per a respondre a les necessitats de connectivitat de la societat europea i de les seues demandes. En els dos següents anys s’organitzaran noves convocatòries per a poder fer que almenys 8.000 municipis disposen de Wifi gratuïtament en espais públics.

Estes xarxes no disposaran de publicitat i seran absolutament gratuïtes. Tampoc arreplegaran dades persones ni permetran saber res dels usuaris que naveguen en les distintes zones de WiFi gratuït a Europa.

Ajuntament d’Almussafes


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada