La Policia Local de Cullera realitza controls d’alcohol i drogues fins al dia 16

La Policia Local de Cullera realitza controls d’alcohol i drogues fins al dia 16
  • Les accions tindran lloc a qualsevol hora del dia en diferents punts del municipi

La Policia Local de Cullera inicia ahir una campanya de control d’alcohol i drogues al volant. L’acci贸 es realitza en col路laboraci贸 amb la Direcci贸 General de Tr脿nsit (DGT) en el marc de la campanya nadalenca de conscienciaci贸 sobre el risc que suposa el consum de subst脿ncies psicoactives per a la conducci贸.

La iniciativa es desenvolupar脿 fins al pr貌xim dia 16, en tot l’Estat. En estes dates els menjars i sopars d’empresa s贸n habituals i la ingesta d’alcohol i el consum de subst脿ncies prohibides es dispara, per la qual cosa la perillositat al volant augmenta.

La Policia聽cullerenca聽ja ha portat diversos controls en els 煤ltims anys en col路laboraci贸 amb la聽DGT. De fet, Cullera va ser ja pionera en 2014 en la realitzaci贸 de controls de drogues i compta amb agents especialitzats en esta mat猫ria.

La regidora de l’脿rea, Mar铆a Jos茅 Terrades, recorda que este tipus de campanyes es fan pel b茅 de la ciutadania com a mesura de prevenci贸 i promoci贸 de la聽seguretat vial, i no amb 脿nim sancionador.

L’objecte dels controls 茅s augmentar la聽seguretat vial聽i evitar trag猫dies al volant. L’alcohol no solament est脿 relacionat amb un major risc d’accident sin贸 que a m茅s augmenta el risc de mortalitat聽at猫s聽que els pron貌stics de les lesions patides s贸n pitjors.

Conscienciaci贸
S贸n moltes les tasques de conscienciaci贸 que es duen a terme des de la Policia Local de Cullera al llarg de tot l’any.聽Entre altres, les jornades d’Educaci贸 Vial聽per als j贸vens o l’addicci贸 i el mal 煤s del tel猫fon al volant.

Ajuntament de Cullera


 

Deixa un comentari

El vostre correu electr貌nic no es publicar脿.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.