El Club Bàsquet Almussafes presenta les seues bases per a la present temporada

El Club Bàsquet Almussafes presenta les seues bases per a la present temporada
  • Compta amb deu equips i 110 jugadors i jugadores, així com amb vuit patrocinadors i col·laboradors

El passat dissabte 1 de desembre, a les 17 hores en el Pavelló Poliesportiu Municipal, el Club de Bàsquet Almussafes va presentar davant familiars, amistats i persones aficionades a aquest esport els equips amb els quals està defensant els seus colors l’entitat en la present temporada 2018-2019.

presentacio-basquet-almussafes-2018-19Actualment, el CB Almussafes compta amb un total de 10 equips i 110 jugadors i jugadores, els qui van participar en el citat acte amb la il·lusió de formar part d’un projecte en el qual estan donant el millor de si mateixos per a aconseguir els millors resultats.

Presidint l’acte van estar l’alcalde d’Almussafes, Toni González, el regidor d’Esports, Pau Bosch, el president de la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana, Salvador Fabregat, el director d’Ercros Almussafes, Ramón Collado, la responsable de relacions industrials de la signatura, Xelo Aranda, i la junta directiva de l’associació, encapçalada pel seu president, Bernardo Marí, i integrada també per Loles Anacleto, David Iborra, Pilar Sabater i Pasqual Bosch.

“El millor de tot és que va ser una autèntica festa en la qual l’important era celebrar que tenen una nova oportunitat de viure intensament la seua passió pel  bàsquet i tots els valors associats a aquesta disciplina, com són l’esforç, l’aprenentatge, la superació i el treball en equip”, explica el primer edil, qui recorda que “aquest any l’Ajuntament ha incrementat la subvenció dedicada al club prop d’un 40%, una millora amb la qual esperem puguen seguir desenvolupant la seua activitat i arribar a un major nombre de persones”.

Equips
Aquesta temporada 2018-2019, integren l’entitat 10 equips. En el Baby, entrenats per Selena Marí, hi ha inscrites dues persones, en el Prebenjamí, a càrrec de Consuelo Navarro, un total de 16 i en el Benjamí Femení, coordinat per Félix Herráiz i Bea Cañado 19. Per la seua banda, l’Aleví Verd l’integren 7 joves liderats per Miguel García, l’Aleví Blau, entrenat per Félix Herráiz i Sara Company, 10, l’Infantil Masculí d’Alfredo Ull 14 i l’equip femení d’aquesta mateixa categoria, que té a Víctor Herrero com a entrenador, 11.

Finalment, el Junior Blanc Femení compta amb 9 jugadores a les ordres de José i Víctor Herrero, el Junior Blau Femení amb 11, sota la direcció de Diego Gimeno, i el Sènior Masculí, que enguany entrena Alfredo Ull, està disputant els partits de lliga amb un total d’11 jugadors.

Des de l’entitat, que va tancar l’acte amb els partits de lliga dels equips Sènior i Junior Blau, destaquen la implicació de les empreses i comerços col·laboradors, “sense les quals seria més complicat continuar avant”.

En aquest sentit, s’han unit a la família del club Ercros, patrocinador de tota la secció femenina, Duart Blay i Els Rogets, sponsors de les samarretes d’entrenament de tots els equips, Siscar Integraciones Mecánicas, patrocinador de l’equip Sènior, Montajes Arribas, que cedeix les samarretes d’escalfament de tot el club i Herbodietètica Prats. Així mateix, Atmosfera Sport-Esplai Esport i Esports Base-Esports Martín, col·laboren proporcionant el material esportiu utilitzat.

Ajuntament d’Almussafes


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada