El Consorci de la Ribera presentarà a València el seu pla turístic

El Consorci de la Ribera presentarà a València el seu pla turístic
  • L’acte es durà a terme a les 12.30 hores del dijous, dia 16, en La Marina

Dijous 13 de desembre se celebrarà la presentació del Pla de Competitivitat i Governança Turística de la Ribera de Xúquer, juntament amb els productes i arguments turístics i les rutes cicloturístiques que s’han dissenyat dins d’aquest pla.

L’acte es durà a terme a les 12.30 hores en La Marina de València i comptarà amb la presència d’Óscar Navarro, president del Consorci de la Ribera, organisme format per les Mancomunitats de la Ribera Alta i la Ribera Baixa; i Pilar Moncho, diputada de Turisme, entre altres autoritats. Per a finalitzar la presentació tindrà lloc una degustació de cuina típica de la Ribera de Xúquer.

La comarca de la Ribera compta amb nombrosos recursos paisatgístics, culturals, naturals i patrimonials susceptibles de transformar-se en productes turístics atractius. Conscient d’aquest elevat potencial, el Consorci de la Ribera ha engegat el Pla de Dinamització i Governança Turística, cofinançat per Turisme Comunitat Valenciana, la Diputació de València, València Turisme i el propi Consorci de la Ribera.

El turisme constitueix un dels eixos estratègics per al desenvolupament econòmic del Consorci de la Ribera, així com un motor de generació de renda i augment de l’ocupació, i una via de millora per a la vida dels seus ciutadans.

El pla que es presentarà dijous pretén definir i estructurar els principals productes turístics de la comarcaper a oferir una proposta comú de tots els municipis de la comarca i posicionar la Ribera com a destinació turística.

El Consorci de la Ribera, format per les mancomunitats de la Ribera Alta i de la Ribera Baixa té com a objectiu gestionar convenis de col·laboració entre les dues mancomunitats i altres organismes, coordinant al seu torn les àrees d’energia, educació ambiental, promoció econòmica i turisme.

R.


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada