Llum, música i color omplin els carrers del Perelló en les Festes de la Puríssima

Llum, música i color omplin els carrers del Perelló en les Festes de la Puríssima

Diumenge donàrem inici a les Festes Patronals amb un molt especial Concert de Festes de la mà de l’Agrupació Musical de El Perelló, amb el seu Director Borja Granell al capdavant, i que este any ha comptat amb la interpretació de Roser Baldoví en un espectacular tribut a Aretha Franklin.

festes-purissima-perello-arxiu

Entrada de Moros i Cristians

Continuarem amb els tradicionals dinars de germanor a càrrec de les nostres associacions locals i com no, amb el Mercat Medieval ubicat a la Via Sucronense, que este any es delectarà amb actuacions musicals i més sorpreses.

El dia 6 de desembre els Moros i Cristians tornaran a ser els protagonistes amb la IX Entrada de Moros i Cristians, un espectacle molt seguit per veïns i turistes, precedit per la Entrada de Bandes de Música a partir de les 17:30 hores en diversos carrers del Perelló.

Els joves i amants del comboi gaudiran al màxim de les nits de festa amb dos sopars populars el dies 7 i 8 de desembre al recinte de festes. Una torrà a càrrec dels Moros i Cristians, amenitzada per un monòleg de Javier Botía i discomòbil t’entretindran la nit de divendres, i dissabte de nit, t’espera la superhamburguesa especial motera seguida per l’Orquestra Límite que te farà ballar tota la nit!

Els més xicotets de la casa també s’ho passaran en gran amb dos tallers infantils de màgia i il·lusionisme i d’experiments divertits els dies 7 i 9 de desembre.

A més a més, com tots els anys, les jornades festives inclouran els nostres actes institucionals en commemoració del 19é Aniversari del Perelló com a Entitat Local Menor el dia 5 de desembre. No poden faltar tampoc les celebracions en honor a la Verge que tindran lloc el dia 8: l’aurora en honor a La Puríssima acompanyada pels tabals i dolçaines de la Colla “El Portet” de El Perelló, la missa solemne i la processó, on comptarem també amb l’acompanyament musical de la nostra Banda de Música a càrrec de l’Agrupació Musical del Perelló. I al migdia, traurem temps per al dinar popular que es farà al Restaurant Nàutic del Perelló.

El divendres 7 de desembre, al recinte de festes, serà el torn de l’Associació d’Ames de Casa Tyrius i el seu popular Concurs d’Arròs al Forn, un dels actes amb més participació de perelloners i perelloneres. Altre dels actes més vistosos és la batalla d’Arcabusseria i Embaixada Cristiana que tindrà lloc la vesprada del diumenge 9 de desembre.

Ajuntament del Perelló


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada