El SuecaSax serà l’escenari de l’estrena de l’obra ‘Avvicinamento’ del compositor Giorgio Netti

El SuecaSax serà l’escenari de l’estrena de l’obra ‘Avvicinamento’ del compositor Giorgio Netti
  • La capital de la Ribera Baixa acollirà els pròxims dies 7, 8 i 9 de desembre la quarta edició del festival

Aquest any donem la benvinguda al nou director artístic del projecte el suecà Carlos Mateu a qui desitgem el major dels èxits i un llarg camí al capdavant d´aquest festival. I al mateix temps ens acomiadarem de l’anterior responsable, el també suecà Ricard Capellino que deixà la direcció d’aquest.

Després de consolidar la fita entre les de més relleu de les moltes que conformen les activitats culturals de la nostra localitat, en aquesta nova edició es pretén diversificar les activitats previstes per a l’alumnat mitjançant conferències, classes i un workshop de la marca de saxòfons Selmer i hem planificat els concerts pensant en mostrar el màxim tipus d’estètiques musicals per a englobar a tot tipus de públic.

El primer d’ells, el dissabte 8 a les 20.00, a càrrec de #slab quartet que està format pels quatre professors convidats d’aquesta edició: Patrick Stadler, Philippe Koerper, Pedro Pablo Cámara i Ricard Capellino, un quartet internacional que portarà a Sueca, a banda de la magnífica peça Xas de Iannis Xenakis, l’estrena nacional de Avvicinamento del compositor italià Giorgio Netti, qui prendrà part i aproparà la seua música dintre de les activitats previstes del festival.

El segon dels concerts està previst per al diumenge 9 a les 12:30 i comptarà amb la participació dels alumnes de saxòfon, vinguts de tot arreu, i professors del SuecaSax_2018. En aquest, es mostrarà al públic un repertori molt eclèctic i variat que anirà des de transcripcions dels clàssics Bach, Haendel o Haydn fins arribar al repertori més suggestiu de John Cage, François Rossé o Georges Gershwin…

Els concerts, aquest any, tindran lloc a l’emblemàtic Espai Joan Fuster i son d’entrada gratuïta. El festival compta amb amb el patrocini de l’Ajuntament de Sueca.

Des de l’organització volem agrair el suport de totes les entitats col·laboradores que ho fan possible i convidar a tots i totes a què puguen sumar-se a aquests esdeveniments musicals al nostre poble.

SuecaSax


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.