El Club de Futbol Almussafes suma dos equips femenins a la seua escola

El Club de Futbol Almussafes suma dos equips femenins a la seua escola
  • Prop de cinc-cents familiars dels jugadors i del cos tècnic van seguir l’acte de presentació de tots els equips des de les grades del recinte esportiu

El camp de futbol municipal va acollir, diumenge passat 25 de novembre, la presentació al públic dels equips de l’escola base que este 2018-2019 estan competint en les lligues de les distintes categories.

Mig miler de persones es van convertir en l’entregada afició de la jornada per a seguir en viu i en directe l’arrancada de la nova temporada del Club de Futbol Almussafes, una cerimònia esportiva d’obertura que va reunir tota la Junta Directiva de l’entitat, així com al president de l’executiu, Toni González, i a l’edil d’Esports, Pau Bosch.

L’entitat lluitarà per a alçar-se amb el títol de les diferents categories amb un total de dèsset formacions

A més de felicitar a l’Almussafes CF i de destacar el gran treball que està duent a terme, durant la seua intervenció l’alcalde va anunciar “una gran notícia per a l’esport de la nostra localitat, atés que a principis d’any adjudicarem l’obra de construcció del nou Camp de Futbol de gespa artificial que s’ubicarà junt amb l’actual, a més de renovar la gespa artificial de l’actual terreny de joc. Ambdós actuacions suposaran una gran millora per a l’esport i els i les esportistes d’Almussafes”.

Per la seua banda, David Domingo va apel·lar a la unió de totes les persones que integren el club com un gran front que assegure la victòria en les diferents trobades futbolístiques. Destacable esta temporada és la incorporació a l’Escola de dos equips femenins que competixen en la lliga infantil-cadet: l’amateur i el sub-16.

Així mateix, el seu conjunt Prebenjamí ‘A’ és un dels equips més prometedors de l’escola base, principalment per la gran arrancada de temporada en el Grup 2 del Campionat Prebenjamí de la Ribera. Excel·lent notícia també que després de huit jornades i enquadrat en el Grupo 1 de la Ribera en Segona Regional, el Almussafes CF Infantil ‘A’ siga l’únic conjunt que seguix invicte i encara no coneix la derrota. Cinc victòries i tres empats componen el balanç d’esta jove esquadra almussafenya.

Tots estos quadres, junt amb la resta dels equips “blavets” amb què compta el club esta temporada, integrats per més de 230 futbolistes amb edats compreses entre els 3 anys del Querubí i els més de 30 anys de l’Amateur van desfilar durant l’acte.

Com cada any, van posar per a les fotografies oficials amb els seus respectius equipatges i acompanyats per les 34 professionals que conformen el cos tècnic, l’equip sanitari i les corresponents delegacions.

Ajuntament d’Almussafes


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada