La Guàrdia Civil desmantella un cultiu de més de 2.300 plantes de marihuana en una nau industrial de Sollana

La Guàrdia Civil desmantella un cultiu de més de 2.300 plantes de marihuana en una nau industrial de Sollana
  • El cannabis confiscat en aquesta operació haguera aconseguit un valor de 375.000 euros en el mercat negre

dav

Detall de l’interior de la nau industrial

La Guàrdia Civil d’Almussafes, en el marc de l’Operació “Olivarons”, desenvolupada en la comarca de la Ribera Baixa, va tenir coneixement d’un suposat delicte de cultiu de drogues a l’interior d’una nau industrial de Sollana.

Per açò, el passat 22 de novembre es va realitzar un operatiu a fi d’esclarir aquests fets i detenir als autors.

Fruit de les intenses gestions realitzades i de les perquisicions obtingudes pels components encarregats d’aquest operatiu, es va poder comprovar que almenys tres persones estaven utilitzant una nau industrial a Sollana. L’esmentat edifici estava adaptat per a satisfer les necessitats de les plantes quant a la llum, humitat, temperatura ja que comptaven amb ventilació, extractors i aires condicionats.

La fase d’explotació d’aquesta operació va culminar quan els agents van procedir a la detenció de tres persones, una dona de nacionalitat xinesa i dos homes de nacionalitat vietnamita, amb edats compreses entre 32 i 35 anys, per la seua suposada implicació en els delictes contra la salut pública, defraudació del fluid elèctric i pertinença a organització criminal.

En el registre practicat pels agents encarregats de l’operatiu s’ha confiscat més de 2.300 plantes de marihuana, centenars de tests, sacs d’abonament i garrafes de fertilitzant en líquid. A més, també s’han intervingut d’aparells electrònics com a ventiladors, aires condicionats, transformadors elèctrics i lluminàries amb bombeta.

Les diligències han sigut lliurades al Jutjat d’Instrucció número 2 de Sueca.

R.


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada